onsdag 20. november 2019

Vegghengt skrivebord

Skrivebord med plass til alt. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer. Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebord , skuffer, hyller og overdeler.


Cupertino vegghengt skrivebord , produktet er tilgjengelig i forskjellige farger.

Moderne skrivebord gir deg et produktivt arbeidsområde. Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av bolig. Derfor er det viktig å lage en støtte under hyllen for å være helt sikker på at den ikke faller ned så fort noen lener seg på kanten!


Et praktisk skrivebord fra Jox som kan festes på veggen. Passer for trange steder da skrivebordplaten enkelt kan felles opp når bordet ikke brukes. Enten du skal jobbe hjemmefra, spille til neste level eller jobbe på kontoret, har vi flere skrivebord og databord for deg.


Gode kontormøbler er viktig for å få jobben gjort, og vi har mange å velge blant.

Våre skrivebord er testet og godkjent for offentlig bruk og oppfyller kravene til sikkerhet, holdbarhet og stabilitet. Milas mobilt vegghengt bord med benk. Multifunksjonsbor SFO størrelse.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av dameklær for alle. Flere forskjellige modeller og priser. Kjente merkevarer til gode priser.


Sammenlign pris med oss. Jeg må lage til et kontor på vårt ekstremt lite gjesterom. Er det noen som har tips til hvor jeg kan kjøpe noe slikt, eller kjøpe noe som kan modifiseres til å bli slikt? Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hos oss finner du for eksempel hev og senkbare skrivebord som gir deg muligheten til å variere arbeidshøyden på et ergonomisk sett. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av skrivebord i ulike utførelser, alt i fra store skrivebord med godt om oppbevaringsplass, til de mer minimalistiske og moderne variantene med et enkelt formspråk.

Et godt kontor er basert på et godt skrivebord. Skap et praktisk og inspirerende arbeidsrom. Se utvalget av flotte løsninger for hjemmekontoret. Vegghengt klosett med skjult sisterne.


SoveroRomslig soverom med garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Spesialtilpassede hyller og skrivebord med utsikt over nærområdet og åsen. Pent brukt med noen bruks riper her og der.


Jeg aner ikke hva jeg skal søke på, men fant en del på engelsk. Men alt i alt fint vegghengt skrivebord. Hyller ved veggen til praktisk oppbevaring. Et vegghengt bord som tar liten plass når det ikke er i bruk.


Møbler av god kvalitet. Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. Belysning med dimmer og opplegg for vaskemaskin.


I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik.


Møbelbutikk Møbel-land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg