onsdag 17. desember 2014

Bloomingville bilder

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Design til rett pris. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Finn dine favoritter hos Ellos nå!

Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene plakater og bilder ? Vi har posters og bilder i massevis. Skikkelig vakre motiver! Kolleksjonene består av milde, herlige farger med innslag av lyst tre.


Gi meg beskjed når varen er på lager. Du vil få en e-post når produktet er. Plakaten har en stilig ramme i tre.


Denne plakaten vil ta seg flott ut på barnerommets vegg og er perfekt for alle små eventyrlystne!

Bildet er rammet inn i en fin svart ramme som passer til de flest stiler. Bildet er enkelt å henge opp, så du har mulighet til å flytte på det når du trenger en kjapp forandring! Bilder og plakater til barnerommet finner du på jollyroom. Her på Jollyroom har vi massevis av bilder og posters til barnerommet.


Våre plakater til barn har behagelige farger og barnevennlige motiver, som samtidig er høyst stilsikre og egnet til virkelig å gjøre det fint på barnerommet. På den fremste vognene kan man sette de medfølgende tallene, for å vise hvor gammelt barnet blir, og på de andre vognene kan man sette bursdagslys. Klær til dame, skandinavisk design fra bla.


Det er vi stolte av og veldig glade for. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Variert produkt-lineup. Bring warmth and tranquility to your home interior by using natural materials like bamboo, wood and rattan as important design elements.


Hurtig og Gratis Frakt. Klokkeklart print med fine kontraster. Trerammen kan enkelt brukes til andre bilder. Bildet har et sofistikert motiv i sort-hvitt med en feminin touch og passer utmerket å kombinere med andre innredningsdetaljer.


Bilde med motiv, grevling med baller.

Her finner man alt fra tekstiler, oppbevaringsmøbler, leker, kopper og tallerkner. Genial bilderamme med plass til massevis av tegninger. For A4-ark Fremstilt i MDF. Denne enkle, stilrene hyllen passer godt på barnerommet.


Bloomingville sketched woman bilde 30xcm. Heng den på veggen og oppbevar pyntegjenstander, bilder , bøker eller noe annet fint i den. Rammen kan selvfølgelig også brukes til å henge opp egne bilder eller kunst laget av barnehender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg