tirsdag 16. desember 2014

Levegg balkong

Levegg balkong

Valg av levegg avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her!


Levegg balkong

Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Veggmontert levegg For en lun og skjermet uteplass på terrassen eller balkongen , er veggmonterte levegger en ypperlig løsning. Og har du behov for å trekke deg litt tilbake, fungerer leveggene fint mot innsyn også.


Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy. Kjøp levegg på nett eller i butikk. Har du en balkong eller veranda over uteplassen din, som fungerer som et tak, kan du feste leveggen til den.


Levegg med enkel og praktisk betjening. Eller kanskje du har annen type overbygg eller nisje? Takhengt levegg er uansett praktisk og enkel å bruke, - du bare trekker ned duken og fester den.


Da låses den og står i spenn. Og for andre er det en rask og enkel måte å få opp en levegg. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet. Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på.


Levegg balkong

Når du skal ramme inn terrassen er det mange valg å ta. Kanskje du ønsker å slippe inn mest mulig av naturen? Da kan du velge våre glassrekkeverk som gir et stilrent og lekkert inntrykk. De flotte rekkverkene kan monteres rundt hele balkongen eller terrassen, og de kan også brukes innendørs.


Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som. Fleksibel levegg bremser den kalde vinden på terrassen Det blåser ofte kaldt ved det ene hjørnet på terrassen min. Derfor har jeg bygget en fleksibel vegg, som kan settes opp når vi har bruk for litt ly. Veggen er laget av tre flettede levegger (1x 1cm), som jeg har satt sammen slik at hver modul kan settes slik det passer best.


Kjøp materialer på nett eller i butikk. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Tenk om du kunne nyte utetid uten at kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet. Med levegg kan du kose deg med grilling og hygge, uten å være avhengig av varmen fra sola.


Praktisk sammenleggbar levegg til balkong Ord. Balkong levegg x 4m Antrasitt stål Mørk Grå polyester stoff Hagemøblene må hentes i vår butikk på Revetal. Vår frakt-samarbeidspartner Smart Transport kan eventuelt hjemlevere i Vestfold til en fast pris på kr 55-.


Levegg balkong

Du kan selvsagt bygge din egen levegg , men det er også mye fint å få kjøpt av ferdige levegger. Her viser vi seks ulike stiler – både levegg på rull og i tre. Av: Sesselja Bigseth, 5. Solskinn og kjølig bris er deilig, men noen ganger kan det bli for mye av det gode.


Parasollene og lysthusene våre gir deg skygge og optimal beskyttelse mot UV-stråler, mens vindskjermene skjermer balkongen din fra vind og bråkete naboer. Mange av tekstilene vi bruker til disse utendørsproduktene, kan vaskes. De eneste reglene jeg kan finne om levegg er at man kan bygge opptil meter og meter fra tomtegrensa uten å søke. Jeg kan ikke se noen regeler for veranda.


Det er ingen spesielle tekniske krav til levegger ut over kravene til konstruksjonssikkerhet, jf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg