onsdag 31. desember 2014

House doctor jul

Skandinavisk jul men sobra färger, enkelhet och stil. Dansk design för vardagen. Lugnt, harmoniskt och vackert. Kjære leser, Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11.


Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!

Du er herved blitt advart. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Men vær raskt ute - vi har begrenset.


Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom.

House Doctor tilbyr møbler for den designbevisste og kresne. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. By A House from multiple webshops.


Use the car as a decoration on a shelf, on a table or on your windowsill. It is completely up to you. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter.


På den lille bilen finner du to pakker, som er bundet med rødt og hvitt bånd. Den fine julebilen, MINI, er perfekt til dekoration i et nisselandskap eller sammen med et fint dekorert kalenderlys. Logg inn Registrer deg her. Jag gillar fortfarande strumpor men vi har fina julstrumpor så jag nöjer mig med dem.


Med lite tur ligger det något fint i dem i år. I sortimentet hittar du, inredningsdetaljer, textilier, belysning samt möbler. House doctor ligger i framkant när det gäller att haka på nya trender. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Små bobler i metall med juletre og gaver på taket. This video is unavailable.


Med Stroke Star får du en elegant, men enkel julepynt som passer inn i et hvert hjem. Kontrasten mellom de lyse fargene og de mørke linjene som du finner i designet gjør Stroke til et stilig element som passer perfekt til det moderne hjemmet.

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg