mandag 15. desember 2014

Lady vegg 10 3 liter

Lady vegg 10 3 liter

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Lady vegg 10 3 liter

Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Veggmaling Harmoni hvit 7l. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat.


Lady vegg 10 3 liter

L (BASE L) , LITER og L (BASE L). MALING LADY PURE COLOR A-BASE L. Selger uåpnet liter lady vegg , silkematt. Vanligvis vil det være et sted mellom åtte og tolv kvadratmeter per liter.


Dette er for ett strøk, og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling. For å finne ut hvor mye maling du trenger måler du opp veggene du skal male, trekker fra arealet på dører, vinduer og andre flater du ikke skal bruke veggmalingen på, og ganger med to (for to strøk). Treolje Royal Ekstra grå L. Egenskaper: Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler.


Spruter ikke og er lett å påføre. Opus Ultramatt vegg - og takmaling hvit liter. Lady Balance liter. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Maling selges i ulike emballasjestørrelser, for eksempel liter , liter og liter. Trenger du liter maling, skal du ikke kjøpe to -litersbokser, og så være litt gjerrig med malingen når du påfører den for å få den til å strekke til. Kjøp heller tre -litersbokser, eller én med liter. Da er du sikker på at du har nok.


Lady vegg 10 3 liter

De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala.


Veiledende pris på liter er ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg