torsdag 18. desember 2014

Geiteskinn interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Naturlige kjeskinn fra norsk melkegeit, beregnet til dekorasjonsskinn for hus og hytte. Like godt egnet på bordet som bordbrikke som i stolen og sofaen.


I nettbutikken har vi assorterte farger på geiteskinnene.

Kontakt kundeservice hvis du ønsker spesiell farge. Her finner du et imponerende utvalg pled fleecepled puter og stolputer til hyggelige priser. Europris - Mer til overs! Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn.


Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Våre imiterte lammeskinn vil gi interiøret en unik look med sine unaturlige farger som rosa, grønn og offwhite. IKKE GÅ GLIPP AV NOE! Stolen har synlige sømmer hele veien rundt sete og sorte bein i metall.


Dette gir den et rått utseende, og gjør at den skiller seg ut i mengden.

Har du ikke kjøkkenøy eller et høyt bord? Barstolen leveres i fargene mørk brun og sort. Lammeskinn, geiteskinn , reinskinn og pledd gir en varm følelse i stuen, mens en stilig designerlampe kan være prikken over i’en over spisebordet.


Frakt til Norge er gratis, og varene har du innen få virkedager. Julekule i tinn som er flott dekorert og fylt med deilig sjokoladetwist i gullpapir. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Rålekker sort puff i 1 geiteskinn.


Dette er et naturprodukt, noe som vil si at det kan forekomme innspill fra andre farger. Fosheim Interiør Fosheim Sag. Hjem og interiør med skinn.


Multitrend har et rikt utvalg av de lekreste skinn til gode priser. På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn. Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme.


Se alle saueskinn og kuskinn på. Torget Til salgs Møbler og interiør Bord og stoler Andre bord og stoler. Dekorativ krakk med sorte tre bein og hvitt geiteskinn.


Stolen passer perfekt på fjellhytta eller hjemme. Kan klappes sammen noe som gjør den lett å flytte på.

Ypperlig å bære med seg ut i solveggen en vakker påskedag. Savannen Interiør AS. Varen ble lagt i handlekurven din! Til betaling Fortsett å handle. Men vi får inn flere i ulike farger.


Håndlaget i Bolga Geiteskinn. Elegant, rundt bord i tre, i beiset antikk hvit. Bena på bordet er løse, toppen kan tas av og brukes som et brett. De to bordene er veldig fine å kombinere, men.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg