mandag 29. desember 2014

Små tynne stearinlys

Hva skjuler seg bak trenden? Finn Tynne Stearinlys. Hvor får man tak i hvite, tynne lys til små julelysestaker? Altså sånne som likner gammeldagse juletrelys, men er litt lengre.


Ting, i år hadde de bare lilla, og det blir ikke det samme.

Har fått disse lysestakene fra Kähler og hadde store planer om å brenne lys i dem i adventstida. Gratis frakt på alle kronelys, juletrelys (minilys), kubbelys, duftlys, tallow lys m. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Tynne , høye lys soter mest, kubbelys soter nest mest og telys minst. Parafin soter mest, stearinlys nest mest og vokslys minst. Gjerne nettbutikk, har vært i alle.


Ikke glem te- lys , kubbelys, stearinlys og servietter når du kjøper mat på nett.

Birgitta stearinlys tynne stk. Astmatikere, allergikere og små barn er spesielt utsatt. Kubbelys varer nest lengst ,. Her er Folkehelseinstituttets tips til hvordan man kan minimere eller unngå forurensning etter stearinlys : Ikke overdriv bruken av stearinlys , og ta ekstra hensyn dersom det er astmatikere eller små barn til stede. For å unngå svevestøv kan du bytte ut stearinlysene med LED-lys.


Det finnes mange telys- og kubbelysvarianter på markedet. Stearinlys Mini til Lykt er en minivariant av det klassiske stearinlyset. Dette lyset er tilpasset for å brukes med den klassiske hagelykten. Leveres i 12-pakning. Jeg ble slått av de brede, kraftige føttene hans, som ikke så ut til å matche de lange , tynne fingrene.


Han hadde tatt med seg et stearinlys , te og to kopper. Votives er de små , ca 2-oz. Smalner er den lange , tynne stearinlys normalt sett på et middagsbord. ASP-Holmblad har med stor sikkerhed tynde stearinlys i en række forskellige udformninger og designs, der vil tiltale dig.


Nå har vi endelig fått inn tynne lys til lysestakene fra Kähler :) Hopp til. Deler på denne siden.

Ikke overdriv bruken av stearinlys , og ta ekstra hensyn dersom det er astmatikere eller små barn til stede. Små lysestaker fra Kähler. Den verste forurensningen oppstår når lysene skal slukkes – og særlig dersom man blåser ut lysene.


Disse små stearinlysene passer perfekt til Kählers nye lysestaker, samt tidligere favoritter som Ahlmann og Avvento. For at du skal få mest mulig glede av dine stearinlys , er det noen enkle, men. Vil du ha levende lys, så bør du ta ekstra hensyn dersom det er astmatikere eller små barn til stede.


Følg gjerne disse tipsene. Kjøp lys med lang brenntid – Brenntiden ser du ofte avmerket på emballasjen. Både Blomsten og Svanemerket-lys er et mer helse- og miljøvennlig alternativer. Svanemerkeordningen krever blant annet at stearinlys består av minst prosent fornybare råstoffer, som betyr at de soter mindre og gir mindre utslipp av skadelige stoffer.


Kaster du oppbrukte stearinlys ? Miljøet spares for avfall, og du sparer penger. I tillegg får du personlige og søte lys, som kan tennes på kvelden nå mens det ennå er mørkt og kaldt ute, og vi venter på våren. Men det som er avgjørende for forurensningen innendørs er hvor mange lys som får brenne samtidig. Tynne stakelys avgir generelt mer sot enn kubbelys, og telys avgir minst partikler.


Særlig viktig å tenke på hvis du tenner stearinlys , er at trekk i rommet kan føre til enda større plager for luftveiene. Gjør det trivelig i hjemmet med tradisjonelle stearin- og kubbelys – eller invester i noen LED vokslys som er sikrere og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg