onsdag 10. desember 2014

Smartpanel trend

Smartpanel trend

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger.


Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør. Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst. Platene leveres med et nytt klikksystem som gjør monteringen ennå enklere, og gir deg et flott og moderne rom på rekordtid.


Ifølge en selger på byggmakker så vises skjøtene veldig godt på smartpanel trend. Han anbefalte heller walls to paint som man maler tre strøk. Dempet Blå er forsiktig blå, den ser med første øyekast grå ut. Når du får den i hele rommet og gjerne sammen med hvitt listverk, tak og vinduer vil du oppleve.


Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Slik får du et klassisk og pent interiør, som passer i mange rom. Arbor Panel Trend Multi, vegg og tak Arbor Panel Trend Multi er en serie fra Arbor som kan brukes både på vegg og i. Vil du ha det enkelt og ferdigmalt så er det smartpanel.


Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Få inspiration till val av panel till ditt hem Öppna designstudio. Se også Designstudio.


TREND kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste. CLASSIC kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. BASIC kolleksjonen innehar enklere dekorer med diskret overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom. Mail til fabriken: kundesenter. Slette panelvegger som er ferdigmalte.


Monteres på stendere eller eksisterende vegger. Smartklikken bidrar til en enda enklere og raskere montering, og sikrer deg tettere skjøter etter overmaling. Bildene skal kun brukes til RBI sine merkevarer og kun til det merkenavnet. Det er mange metoder man kan gå for om man skal ha nye vegger. Man kan male over det gamle, man kan rive ned alt og bygge opp igjen med gips og maling, man kan legge gips utenpå og male, eller man kan gjøre som oss å henge opp smartpanel.


Smartpanel trend

Basisproduktene består av tradisjonelle panelprofiler i delikate farger. Med kombinasjoner av farger, profiler og ulike overflater, gir Smartpanelsortimentet. Malingen som brukes i trevarefabrikkene herder ved hjelp av UV-lys og gir en meget hard og ripefast overflate. Har dere noen anbefalering på hvor man bør kjøpe, både mhp.


Limes direkte på vegg? Hm, trodde de måtte festes med spiker. Favourites List is empty. Trend kan gjerne kombineres med Struktur seriene Harmonisk, Naturligvis og Urbant liv.


Smartpanel trend

Alle fargene er nøye utvalgt for å skape gode og harmoniske rom. Produktene produserers i Norge og Sverige av RBI Interiør, som er markedsleder på MDF-panel i Norge. Ofte våknet hun av heisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg