mandag 22. desember 2014

Askeblond farge

Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. Jeg synes denne hårfargen var veldig bra! Jeg hadde fra før en blanding av kald og varm lysblond farge. Rett etter jeg hadde farget det så det nesten litt grønt ut så fikk litt panikk, Ahha men når det ble tørt så ble det en superfin grå askeblond farge ! Har du brune øyne kler du de aller fleste farger, og kan tillate deg å eksperimentere.


Men husk at det fineste ofte er det mest naturlige!

Velg derfor en farge som ligger tett opptil din naturlige hårfarge. Som hovedregel bør du ikke gå mer enn et par nyanser lysere eller mørkere enn din naturlige hårfarge. Casting nr 9i dag, som skulle være lys askeblond men håret ble ikke kaldt, men helt. Kjøp Askeblond farge på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Askeblond farge i kategorien Hårpleie fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Hårpleie ved hjelp av vår tjeneste. Tror du det ble som jeg ønsket? Gylden mørk askeblond.


Du bør også være forsiktig med å gå farge håret for blondt, og skal du farge manken minst to fargetoner blondere enn din naturlige hårfarge, bør du overlate jobben til en frisør.

En liten tommelfingerregel, om du er usikker på om blondt hår virkelig er noe for deg, er å tenke tilbake i fortiden. Vi kan også bygge opp en farge fra for eksempel en mørk blond dybde til en lysere blond dybde ved å gradere forskjellige fargenyanser. Da benytter vi ofte lysere nyanser mot ansiktet og toppen av hodet, og deretter gradvis mer dybde på fargen i resten av håret. Dette vil få håret til å se både fyldigere og sunnere ut.


Hører du til denne gruppen trenger du ikke mye farge for å se bra ut. Du ser guddommelig ut i myke, nøytrale farger. Mil økologisk basert hårfarge, for en langvarig farge og flott glans.


Naturigin hårfarge 10. Blond Platinum er en mil økologisk basert, permanent hårfarge. Inneholder ikke ammoniakk eller silikon. Fargen dekker grått hår og gir en langvarig farge med flott glans basert på økologiske ekstrakter og naturlige oljer. Det er ikke sånn kjempeforskjell akkurat, men det er første gangen jeg faktisk har farget håret blondt.


Har jo litt mørkere striper i, så de ble litt lysere, ellers er det en askeblond farge , så fargen blir litt kaldere, som jeg syns er fint. Ulike hårfarger kan passe ulike personer, det finnes ingen definitiv regel på hvilken farge du skal velge. Bruk fantasien og skap din ultimate farge med hjelp av en permanent hårfarge, en fargebombe eller en toner.


Noen veldig populære farger er askeblond hårfarge, brun hårfarge og spennende nyanser som lilla og blå. Les også: Kan du farge håret som gravid?

Hva hvis håret mitt er farget fra før? Hår som allerede er kjemisk behandlet, er mer porøst enn nytt hår. Det trekker bedre til seg farge , derfor er det viktig for et jevnt resultat å legge fargen aller først i hårrøttene og la det sitte litt, før fargen dras ut i lengdene. Hvis du farge håret, kan det vise seg annerledes enn du forventet.


Så det ofte skjer at bleket håret plutselig blir oransje eller blå, eller de vakre brune fargen virker plutselig helt mørkt. Heldigvis er disse hårfarge tabber ofte bøte seg til å løse, eller hindre! Sørg for at i alle fall at du velger riktig farge av maling.


Vi fant 8synonymer til ordet farge som du kan bruke til å løse kryssordet. Etterpå kan du farge med en askeblond , sølvgrå farge , slik at oransjeskjæret forsvinner. Det vil ikke bli synlig brune striper, håret vil bare få en kaldere farge , og det gule vil forsvinne. Sett litt ekstra farge på hverdagen! Har du en kald hudtone og blondt hår, er kalde, askeblonde fargetoner å anbefale.


FARGEVALG: Har du varm hudtone som Mary-Kate Olsen – gå for varme toner i hårfargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg