tirsdag 9. desember 2014

Skohylle vegg

Skohylle vegg

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Skohylle vegg

Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Du får også frigjort gulvplass ved å henge eller sette skoskapet mot veggen.


De fleste skoskap er ikke spesielt dype og vil dermed passe inn selv i smale ganger. Skoreol og skohylle. En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap.


Skohylle vegg

En skohylle vil få plass overalt i hjemmet. Tica skohylle er i perforert metall. Lekker hylle som også kan bruke. Henges på vegg enten på kortside eller langside.


Rydd unna skoene på en skohylle. Heng opp jakkene på knagger på veggen , på en stumtjener eller i en garderobeløsning. Monter hattehyller på veggene slik at du enkelt kan legge ting fra deg og samtidig få raskt tak i det igjen når du er på vei ut av døren.


Skohylle vegg

Alt du trenger for et hyggelig inngangsparti finner du på IKEA. Våre moderne møbler, unike belysning og uvanlige accessories finner du ikke andre steder. De representerer en trendy stil, tidløs funksjonalitet og et flott. Ikke bare sparer det deg for kronglete rengjøring, det får også rommet til å virke større og mer luftig.


Derfor: Dropp de klassiske skohyllene og heng opp trådhyller på veggen i stedet. Trådhyllene kan med fordel plasseres inni en skyvedørsgarderobe for et ryddigere uttrykk. Robust treplanshylle med god plass til sko, støvler og annet. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Sider i ubehandlet tre og hyller i metall.


Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg. Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg.


Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko. Hvit skohylle (stk) i perforert kaldvalset stål fra String, designet av den svenske arkitekten Nisse Strinning.


Denne skohyllen vil hjelpe deg med å enkelt rydde unna skoene fra gulvet. Passer ikke til String serien Plex. Slå to store spikere i veggen med samme avstand som snorene, og heng opp hyllen i løkkeknutene. Stram til hyllen står grader ut fra veggen , før du knyter en kraftig knute i hver snor på undersiden av platen. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Klipp av resterende lengde på skinnsnoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg