søndag 7. desember 2014

Male møbler med bengalakk

Male møbler med bengalakk

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Det å kunne slippe grunning, bare male ett strøk og så være ferdig er derfor lykken for meg!


Jeg burde sikkert ha grunnet, pusset og diverse. Men med Bengalack ser jeg ut til å slippe unna! Jeg er også en stor fan av å fornye med spraymaling.


Vi har funnet frem noen gamle metallstoler som trengte en fornyelse. Med farger fra fargekartet Ny Norsk Flora har stolene fått nytt liv. Gjenbruk er i vinden som aldri før. Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett.


Alt kan fornyes med Quick Bengalack - og her får du noen gode tips og råd for å komme i gang. Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut. Behandlede møbler må først vaskes med kraftvask, før man påfører Bengalack Metallgrunning og så til slutt strøkene med Bengalack. Spruteflaske med fin dusj gjør også jobben. Bruk en jordfuktig fille når du skal fjerne støv fra overflaten før du maler.


Male møbler med bengalakk

Skal du for eksempel male en dør, kan det være fristende å hekte den av og male den liggende. Da minsker du sjansen for sig, men da skal du også vite at det du skal male blir mye mer utsatt for støv. De gamle trestolene du ikke vil ha inne lenger kan males med emaljelakken og settes ut isteden. Det er en klar trend at vi går fra ”bruk og kast” til ”holdbarhet og vedlikehold” hevder Jotuns fargesjef Lisbeth Larsen i en pressemelding, og foreslår å male trestolene med Bengalack i friske farger. Hva maler dere møbler med ? Jeg fikk anbefalt denne Lady malingen på Maxbo i Mandal, som er en vannbasert oljemaling.


Men den var helt grusom å male med ! Den tørker så fort at det er vanskelig å male en stol så den blir pen på alle sider. Male benkeplate i tre. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Jeg blir alltid kjempefornøyd når jeg først har tatt meg bryet med å pusse og sparkle skikkelig først. Da går malingen som en lek, og resultatet blir aller finest!


Når du skal male møbler , gjelder det å velge en maling som tåler en støyt. LADY Supreme Finish er helt glimrende! Den flyter flott ut når du maler – og er sliltesterk i. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. FLUKT er moden for et aldri så lite skjønnhetsløft. I den forbindelse blir det snakk om å male om hele båten utvendig.


Male møbler med bengalakk

Dekk og overbygg - som jo er det enkleste å male - er jeg ferdig med. Skroget derimot er det mere styr med. Siden det også er næmere saltvann så kreves det også mye mere av grunnarbei skal det bli vellykket. Med beis kan du på en vakker måte gi et møbel eller trepanel farge, samtidig som du fremhever treverkets mønster og struktur. Hvis du bruker klarlakk etter beising, får du en svært holdbar overflate.


Vil du bevare treverkets naturlige farge, velger du bare lakk. Denne knall røde dør er malt med Quick Bengalakk Universallakk (Interiør) i. Fremgangsmåten for å male ytterdøren er den samme som for å male boligen. Men merk at det kan variere for ulike malingstyper.


Med Quick Bengalack kan du fornye små og store ting. Britt Frøyen Gleder meg til eg kjem heim att for då skal eg også male med. Hjem Maling og tapet Maling Utemaling Maling Bengalakk metallgrunning Quick 3grå silkematt 75l. Men duger det med litt bengalakk tro?


Man kan rett og slett ikke male fliser! Slik går du fram når du skal male møbler : Vask de godt med Butinox Husvask for å få bort alt av fett og smuss. For å oppnå det beste resultatet skal. LES OGSÅ: Slik innreder du hjemmet med gull Her er oppskriften på hvordan du kan pimpe opp møblene dine, og alt du trenger er faktisk en lakk - nærmere bestemt bengalakk.


Utgangspunktet er noen gamle stoler og bord av plast eller jern som har sett bedre dager. Kanskje de til og med har vært sturet bort på loftet en god stund. Hvor bestandig er den malingen mot slitasje (trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)? Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp?


Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene. Det å male speil, lamper, lysestaker, etc. Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem.


Nesten alt kan males.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg