mandag 15. desember 2014

Antikke møbler oslo

Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Lån tilhenger hos IKEA.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av møbler fra kjente leverandører. Kjøp møbler på nett hos Trademax. Velkommen til Kensaq. Vi er stolt en av Norges eldste møbelforretninger, 1år.


Finn antikke møbler oslo i dag! Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.

Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Antikviteter og eldre møbler.


MVA Ã…pningstider Tirsdag, onsdag og torsdag Ã¥pent - Lørdag kl - Mandag og fredag Ã¥pent etter avtale. Tordenskiolds gate Oslo. Vi kommer ikke til Ã¥ fylle opp din innboks. Ta kontakt for å avtale visning eller for mere info om produktene. Vårt butikklokale har fremdeles en liten del fylt med antikke møbler og vi har valgt å la butikkhyllene være fylt med nips og naps fra denne perioden i tillegg.


Fretex-butikk i Ullevålsveien med brukte og nye klær, møbler , interiør, bøker og krimskrams. Vi driver også med interiør. Møbelbutikk i Bergen med nettbutikk. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk.


Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler og interiørprodukter.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask og enkel handel på Ellos.


Norge › Østlandet › Oslo Bufret Gamle Møbler Oslo – antikk , antikke møbler , antikvitetsbutikker, antikvitetsforhandlere, antikvitetsforretninger,. A- Møbler , unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har et bredt utvalg i vår utstilling, hentet fra ledende leverandører i Norge og i Europa. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Vakre og varige gaver i alle prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg