mandag 29. desember 2014

Marihøna interiør

Vi har faget i fokus, og tilbyr det lille ekstra innen blomster og interiør. Senterleder Jørgen Næs. Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Registrer deg som kunde her.

Klær, smykker, sko, interiør , møbler og innredning på nett. Marihøna Interiør AS driver i bransjen Øvrig butikkhandel. Hos Bolina finner du designermøbler, interiør , hyller, speil fra anerkjente merker og designere.


Kjøp det nyeste innen interiør og klær fra Isabel Marant, Tine K home, House Doctor. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.

Tjøme, Vestfol Norway Koselig at du stakk innom bloggen min. Foretaket har registrerte ansatte. Jeg kommer til å blogge ting jeg syr for salg og ting jeg syr, strikker osv. Holder på med diverse håndarbei for det meste søm. IKKE GÅ GLIPP AV NOE!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Morten Eigil har roller i norsk næringsliv. Velkommen til Norsk katalogen av bedriften interiør og møbler. Den har en liten sprekk men det er så lite at man ikke leger stort merke til det! Blomster satt sammen hos en faghandler skaper den rette stemningen.


Her på våre Web-sider viser vi bilder til inspirasjon,. Håper du finner noe som faller i smak. En herlig blanding av interiør ! Nå har vi fått Børskompaniet som en ny leverandør.


Tinn Austbyg som ligger i Øvre Telemark.

Her har vi en liten avdeling med maling og maleutstyr, men det er primært en interiørbutikk. Vi har et spennende og allsidig sortiment der vi kan tilby tidsriktige produkter til dere som arbeider innen barnehage, skole og kontor. Kontorstoler, arbeidsbord. Sofabordet bør stå i stil til sofaen og til resten av interiøret. Det sier Siri Haust, eier og daglig leder i Din boligstylist.


Hun har flere års erfaring med blant annet boligstyling ved boligsalg og rådgivning ved oppussing og salg av bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg