torsdag 11. desember 2014

Design by us bordlampe

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.


Design by us bordlampe

Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Frakt kun 5- Gratis innpakning. By registering a user account, the user acknowledges that DESIGN BY US ’s handling of the User’s data is carried out in accordance with the terms set out below. Ballroom har lekre farger, myke former og håndlaget kvalitet.


Design by us bordlampe

Lampene er laget av vintage glass håndplukket på loppemarkeder over hele Europa. Medfølger svart skjerm. For ekstra kostnad kan du skreddersy farge og materialer på skjerm og fot.


Denne lampen settes sammen på deres helt egne Vintage Lab i København. NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti!


Et godt valg når man vil unngå masseprodukter og jakten er satt på design som tør hvor andre tier. Her er den forbudte design -frukten, som er mer fargerik, iøynefallende og festlig. Blenderen har en rå, ennå en stilig uttrykk, vil det være det opplagte valget, hvis du mangler en bordlampe som skaper en behagelig belysning i hjemmet. Design Design By Us Konsept Punk DeLuxe er med sin Rosa skjerm og den munnblåste og håndmalte glassbase noe helt spesielt.


Det er virkelig en utsøkt bordlampe , som har et hint av luksus. Om du er på utkikk etter en lampe som skiller seg ut og som ikke alle har, så er dette garantert tingen for deg. Lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre. Kommer med meter.


Design by us bordlampe

Rask og gratis levering, enkelt å returnere og god kundeservice. Retur rett innenfor dager. Lampen har en svart marmorfot og en røkfarget glasskjerm. Med et lett sotet glass, er du sikret et lunt stemningslys i boligen. Sett denne designlampen der hvor du ønsker å gi hjemmet et stilmessig løft.


Se beste pris på Design By Us Bellis bordlampe. Les tester og omtaler før du kjøper. Lampen leveres med en håndlavet sort stofskærm. Lampens base er fremstillet af vintage glas. På grund af basens fremstillingsmetode og brugen af det genbrugte glas, vil ingen lamper være ens.


Design by us bordlampe

Bordlampen leveres med m ledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg