mandag 15. desember 2014

Snekre plantekasse

Hvordan snekre en kasse Er du klar for tidenes enkleste snekkerprosjekt? Står en plantekasse eller to på ønskelisten, er den jobben gjort på en formiddag. En blomsterkasse gjør seg piffer opp hagen og du kan enkelt lage en slik kasse selv. Karin fra Hjemmefikserne viser deg hvordan.


Så enkelt kan du snekre en putekasse selv. Følg stegene og du har en splitter ny putekasse til oppbevaring. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling.


Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her.


Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. Komplettere med lokk, sneglekant og fiberduk for å gi plantene dine best mulig forutsetninger. Før vi satte i gang dro vi til vår lokale Montér for å kjøpe materialer. Noe av det fine med Montér er deres selvbyggerservice-avdeling.


For en drøm av en plantekasse ! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under. Fås kjøpt blant annet her. Støp plantekasse i betong. Men det er både enkelt og billig å lage dem selv – med finishen og fargen du ønsker.


Snekre plantekasse

Og ja, du kan like gjerne snekre en pallekarm selv, av materialer du kanskje til og med har liggende i garasjen - men pass da bare på at du bruker rustfrie skruer. Fordelen med å snekre selv er selvsagt at du får den i akkurat den størrelsen og den fasongen du ønsker. Plantekasser i betong er dyre.


Har du tips til kasseplanting? Del dem med ande i debatten nedenfor! Det er mange måter å lage slike høybed på. Du kan snekre de, eller du kan kjøpe ulike typer kasser. Vår nye kjøkkenhage har høybed laget av pallekarmer.


Snekre plantekasse

Jeg har blogget grundig om pallekarmer, du kan lese om den her. Jeg har planer om å bygge en blomsterkasse i tre på terrassen i stedet for rekkverk. Denne beskrivelsen er hentet fra nettsiden til Bergene Holm AS.


Dette fordi vann skal drenere ut senere. Hva må du tenke på før du setter i gang? Lag nok hull slik at vannet ikke blir stående i bunnen, sammen med leca-kulene vil det drenere godt nok. Hagearbeid eller avkobling?


Snekre plantekasse

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg