mandag 22. desember 2014

Slettvoll spisestue

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. For høytid og fest, god mat, prat og latter som forlenger livet. Våre spisestoler forener solid håndverk, komfort og estetikk for å skape hjemmets. Spisestuen er ikke bare et viktig samlingspunkt i hjemmet.


Hos oss finner du spisebordet som rommer ethvert selskap, uansett. Slettvoll – Velkommen til Slettvoll.

Taylor spisestuesofa, 2cm. Stoff: Aksel koks (ull) med nagler. Stolbein i sort mocca. Trygg E-handel med dagers. Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen.


Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her! Meget god kvalitet og sittekomfort. Trekkene er noe slitt.

York spisebord (eik mocca) med to ileggsplater. Felicia spisestoler med avtagbart trekk (farge Barry natur1) og mocca eik ben. Bordet er 75cm høyt, 100cm bredt og opptil 220cm langt. Selges samlet for 30.


Følg oss og få siste nytt, inspirasjon og en smugtitt inn i vår verden. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vurderer å selge spisestuen vår, som jeg er så altfor glad i. Den er rett og slett bare altfor fin.


IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue , et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Spisebordet er et hyggelig samlingssted for familien. Vi lever hektiske liv i hverdagen, og derfor er det ekstra viktig for mange av oss å tilbringe kvalitetstid.


Som et samlingspunkt for familien, må spisebordet være solid og holdbart. I butikkene finner du også et bredt utvalg av m. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Enkel og dekorativ oppbevaring med konsollbord. En skjenk er et ideelt møbel for oppbevaring av f.

Konsollbor også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg. Kjøp nye barstoler og barbord. Passer både til kjøkkenet og hjemmebaren. Stort utvalg til lave priser.


Er du på jakt etter et møbel som virkelig skiller seg ut? Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange opplevelser. Se spisebordene våre her. Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen.


Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg