tirsdag 30. desember 2014

Gamle parafinlamper

Vi har resultater for Antikk parafinlampe til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Gamle parafinlamper

Det er noe nostalgisk ved å fyre opp den gamle parafinlampa og kjenne den stramme lukten av parafinos, blandet med en odør av brent veke,. Du må bare skifte pærer fra 2V til V. For mer effektivt lys kan du velge halogenpærer på sokkel. Gamle parafinlamper kan dessuten enkelt bygges om til 12. To stk like parafinlamper ,selges sammlet. På salg i 3dager : Har to like pene parafinlamper for salg.


Intakt med ubrukt veke. Parafinlamper i alle varianter. Taklampe Kragerø Aladdin. Nostalgisk, ja, men vi kan da godt være den foruten. I dag får vi en rekke ulike parafinlamper , store og små, som kun er utstyrt med små trådveker.


Gamle parafinlamper

Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Gamle minner: Telefonen har moren til Oluf skravlet mye i, et morsomt barndomsminne.


Tømmerveggene ble sin tid høvlet, derfor det røffe uttrykket. Her finner du et stort utvalg av parafinlamper og deler til disse. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Gamle parafinlamper

Mange ekstra veker og brennere, noen ekstra deler og ekstra glass. Har satt pris ved bilder, men ønsker helst bud på kr. Storms en fremadstormende!


Grav ut de gamle parafinlamper og skalke lukene. Sparer deg fra mørke, kalde netter når strømmen går ut, parafinlamper bruker en flytende drivstoff og en veke for å produsere et gult lys. Her er det gamle vekter med lod klesruller, vaskebrett, saftflasker, honningspann, kakeboksar, protokollar, kaffikverner, parafinlamper og pumper, gamle. Flotte parafinlamper av høy kvalitet. Slik fungerer parafinlampen: Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot.


Gamle parafinlamper

Den originale Petromax lampen. Tyskprodusert, værbestandig. Elsket og benyttet i 1år. Prisgunstig og vakker! Se mye interesant innen bilder og fotografier samt mange spetakulære malerier. Kjøp mye historisk innen militæreeffekter, alt fra 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg