fredag 12. desember 2014

Trestubber interiør

Trestubber interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Krosser går som kan brukes som stoler, småbor nattbord eller bare til pynt.


Vil du ha det koselig i huset ditt eller på hytta? Denne metoden er temmelig tung og tidkrevende, og anbefales kun mindre trestubber. Trestubbe InteriøR funksjon lagring med redskaper som mat.


Bonustips: Bevar litt av trestammen. Når du feller et tre som du vet vil fjerne rota på, kan du kappe det høyt, så det står igjen 1-meter av stammen. Med dette får du en vektstang du kan få bruk for senere, når du skal lirke og dra stubben fri fra bakken. India, Norge, håndlag design.


Jeg får endel spørsmål om disse trestubbene jeg har i interiøret. Håndlaget trestubber , skjærefjøler, lysestaker og andre treprodukter som lages for hånd. Store stubber fra 8kr og oppover (avhengig av størrelse) Små. Med stoler, bor blomsterpotter og lysholdere laget av stubber fra egen skog.


Silje Vaniljeis - en blogg om interiør , mote, trender og inspirasjon. Interiør har også vært blant interessene, og inspirasjonen til stubbene fikk hun fra et interiørblad. Stylister finner på mye rart.


Trestubber interiør

Jeg hadde sett flere artikler der de de bare puttet inn et stykke tre, en rå stubbe eller noe annet som ikke passet inn. Trenden med å hente naturen inn i interiøret ser ut til å vare, så du kan trygt satse på en hjemmelaget stammekrakk. En knapp minutters biltur fra Oslo tar deg ut til denne gigantiske interiør - og livsstilsbutikken.


Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Andre pyntgjenstander. Lectures and presentations. Here is a list of lectures and presentations about the project given by collaborators on the. Ca ø70cm H: 50cm selges. Lise Wolden (42) fra Fetsund ser noe brukbart der vi andre stort sett bare ser søppel og skrot.


Et av hennes siste DIY-prosjekter er trestubber som hun enkelt forvandlet til bord. Jeg har planer om å ha dem ute på verandaen i sommer, og kanskje få til en slags loungestil der ute, forteller Lise. Ta livet av trestubber 1. Så da kan jeg vel smøre rett på rota på det som felles sent på høsten, og så lage hull og høst behandle det som felles på våren.


Tomten er mål, så det er nok av både røtter stubber og trær. Jeg kan ikke bruke gravemaskin til å fjerne røtter, så er det lure måter å få de til å råtne på rot. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Trestubber interiør

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg