torsdag 18. desember 2014

Figgjo flint historie

Ta med deg historiens største dramaer på farten – både som magasin og digitalt. Se alle mulighetene dine her og bestill. Gi et magasinabonnement i gave. Velg mellom og utgaver.


I den første tiden var bedriften en mindre keramikkfabrikk der man brukte lokal leire til produksjonen.

A collection particularly suitable for buffet dining. Flere av deres produkter har mottatt Merket for God Design og den internasjonale designprisen Red Dot Award. Vareutvalget skulle tilfredsstille økonomi og smak hos folk flest. Har noen bruksmerker men ikke nagg eller krakkeleringer. Selges samlet for 6kr.


Tettstedet ligger ca. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.

Marlene og Pep kjøpte disse på Delta sin halvårige auksjon i forrige mnd. Egentlig hadde M mest lyst på moccakoppene fra Egersun men de hadde vi allerede solgt. Figgjo er en bydel i Sandnes i Rogaland. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Etter femti år i husmødrenes tjeneste sluttet Fig-gjo å produsere serviser for rettet mot privathushold. Eiendommen i Hillevåg ble solgt til Rogaland og Agder Felleskjøp. Vitroporselen er et mye sterkere materiale enn fajanse, som lett får kantskår.


Takket være bidrag fra et stort antall informanter og bevarte gjenstander og dokumentarisk stoff i privat eie, som er blitt fotografert, kopiert og scannet, har det vært mulig å rekonstruere deler av bedriftens historie , herunder informasjon om bedriftens kunstneriske medarbeidere. Er du heldig kan du fortsatt finne flotte deler til en billig penge på loppemarkeder. Som jeg skreiv i går så vil jeg vise dere gaven jeg fikk av min kusine M. Er det én måned det passer ekstra godt å få vist frem disse to Hardangerbunadsjentene, må det jo være i mai.


Find great deals on eBay for (figgio, figgjo ). Shop with confidence. Allerede under Den andre verdenskrig hadde bedriften startet produksjon av keramikk basert på lokal leire. Vi fortsetter med servise med vårlig mønster.


Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

Helt ny og helt grønn på der meste Har arvet et moccaservice i pastellfarger fra figgjo flint. Kafèen heter Kafèen på Havna. Då tok me imot gjenstandar som var i produksjon det året. Offisielt har jeg sluttet å samle på fløtemugger, men det hender det blir med en hjem om jeg finner en jeg liker.


Søk etter figgjo flint norway på Kelkoo. Sammenlign tilbud på figgjo flint norway fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Tar vare på lokal historie.


Det er en messe om høsten, og en på våren. Utstillerne kommer fra store deler av landet, som Hedmark, Østfold og Hordalan i tillegg til de lokale entusiastene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg