tirsdag 30. desember 2014

Iittala essence karaffel

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Gratis frakt og levering innen dager! Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin.


Bli den første som omtaler dette produktet. Vanlig pris: kr 3300.

Special Price kr 2815. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Du bestemmer tekst og skrifttype. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin.

Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Sagaform Vannkaraffel kan Bestilles Her! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Serien består av to karafler og seks glass i ulike størrelser, hvor av fem står på samme høyde.


Designer: Alfredo Häberli. I dag er han en velkjent internasjonal designer med base i Zürich. Essence Karaffel 1cl. Klikk her for å få kr rabatt!


Häberli kombinerer tradisjon og fornyelse på en. Free Shipping on Orders Over $49! Forpakningen inneholder fire glass. Ultima Thule Karaffel cl. Teema Karaffel cl med lokk hvit.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Serien er designet af Alfredo Häberli, hvor han har skabt en serie der passer til alle lejligheder. Kombiner gjerne flere glass fra samme serie sammen med en karaffel på det dekkede bordet for å få en enhetlig borddekking.


Idéen bak serien var å skape så få glass som mulig, men med mange bruksområder.

De minimalistiska glassene finnes hjemme hos mange, og har fått priser flere ganger får sitt unike design. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. Iittala essence karaffel turkis 1cl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg