mandag 22. desember 2014

Fermob bord

Lette og robuste møbler. Perfekt for innendørs og utendørs bruk. Et drivhus, mange muligheter! Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering.

Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her! Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bistro bord Ø Lagoon blue Sammenleggbart Lagervare. Fermob bistro bord Ø - Lagoon blue.


Møblene er laget i lakkert stål eller aluminium og du kan velge mellom ulike farger hvorav også er tilgjengelig i tekstilene som de bruker.

The information collected in this form are necessary for the processing of your request. Alle møbler i ulike farger kan bestilles hos oss. De skaper innovative, praktiske og morsomme hagemøbler og filosofien er å fylle verden med farger. Deres kolleksjon av utemøbler spenner fra tradisjonelle metall hagemøbler til lounge sett. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Här talar vi om hållbar design som tålt ögats slitage. Uten hjul er bordplaten perforert med et lekkert mønster. Ta kontakt for mer informasjon og lagerstatus. Lampen kommer nå i tre størrelser og syv farger, og kan settes fritt eller henges på bord - eller gulvstativ.


Kjøp gjerne flere og lag en hyggelig stemning i hagen eller på balkongen. Produktene har gjennomgående høy kvalitet og utrolig stort utvalg fager og varianter. Et fint sammenleggbar rundt bord i lakkert stål med en UV-resistent overflate.


Bordet passer fint på balkongen eller i hagen. Fokus har alltid vært på kvalitet, og møblene produseres i aluminium eller stål. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Lagd i solid stål, kan stå ute hele året.

Den finnes i farger. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se ukens gode tilbud nå. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Cafébor Bistro, Metall, Sammenleggbart,.


For deg som liker møbler i rotting har vi flere hagebord i materialet kunstrotting, som knapt krever noe vedlikehold og kan stå ute året rundt. Alltid gode tilbud og rabatter. Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.


Alle Bord Spisebord Sofabord Småbord Nattbord Bar- bord Skrivebord. Balad Lamp er en stilig bærbar utelampe. Fremstår helt nytt uten skrammer eller rifter. Selges da vi fikk et annet bord.


Ny pris 87 selges 775.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg