torsdag 18. desember 2014

Fuglemater glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Finn de beste prisene på nettet. Skal man fore så bør man ha en fuglemater , og det finnes en rekke ulike fuglematere i handel. De fleste er i plast og metall med litt kjedelig og teknisk utseende, men det finnes også fuglematere som blir som smykker i hagen. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Inneholder: stk fôrhekk i metall med kroker for opphenging av fuglemateren. Koselig fuglemater i gammeldags stil.


Fuglemater for vinterens fugler.

Kom tett på det mangfoldige fuglelivet utenfor vinduet. Fôrkulen er av glass og monteres direkte på ruten. Tenk deg å ha småfugler som naboer under morgenkaffen. Den gjennomsiktige kulen gir deg rike muligheter til å studere de forskjellige fugleartene på nært hold.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Hos Rusta finner du fuglekasser i flere størrelser. Du finner også fuglemat i form av forskjellige frø og talgboller. Skap en oase for fuglene i hagen.


Bowler fuglemater Gardenlife 25cm høy fuglemater med bowlerhatt. Utstyrt med bøyle for oppheng. Eva Solo fuglemater for vindu.


De små åpningene nederst i fuglemateren gjør det lett for småfuglene å gripe tak i røret og spise. Festes ved hjelp av medfølgende sugekopper på et godt rengjort vindu. Norges beste søkemotor for shopping.


Sammenlign pris med oss!

Postkasse Bosca hvit. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Gi småfuglene egne krypinn hvor de kan spise seg mette og fornøyde. Heng opp talgballer også, de pleier å bli populære. Husk å gi fuglene mat i snøen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg