onsdag 24. desember 2014

Bordløper blå

Bordløper blå

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Enkel og billig handel på Cellbes. En pen bordløper er prikken over i-en på middagsbordet!


Plasser en fargerik bordløper oppå en hvit duk for et elegant uttrykk til festen, eller bruk en morsom og fargerik bordløper for å gjøre hverdagsmiddagen litt hyggeligere. Skap en luksuriøs borddekking med tekstiler i velour! Lucinda bordløper gir bordet et eksklusivt preg. Løperen kan brukes alene eller oppe på en større duk.


Den krøller ikke og tørker fort etter vask. Velg blant flere lekre farger. I Lucinda-serien finnes det også pynteputer og gardiner. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Velkommen inn og gjør ett godt. Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker. Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet.


En bordløper er en enkel og rask måte å pynte ethvert bord på. Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på, så er en kreativ bordløper garantert noe for deg. De er enkle å lage, og de kan varieres i det uendelige. Nydelig til konfirmasjon, dåp eller navnefest.


Bordløper blå

Dåp, navnedag, bryllup, konfirmasjon eller til din spesielle dag. Den fungerer også perfekt til en mer formell oppdekning oppå en duk, der det kan lekes med fargespill, struktur og linjer. Du kan benytte løpere til å fremeve et vakkert spisebord og dekke opp med kuverter overfor hverandre. Spar mye på vårt store utvalg Duker og Brikker og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design? Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Rull med meter Organza Løper Blå.


Bordløper blå

Perfekt til Dåp og konfirmasjon. Pynt til fest med bordløpere fra Honeyoak. En elegant og fint netting stoff. Om du ønsker å vise frem spisebordet ditt anbefaler vi en smal bordløper.


Kombiner gjerne bordduken med noen fine servietter. Vi har også stearinlys og lysestaker som garanterer en koselig atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg