mandag 17. september 2018

Fargekart utvendig beis

Sjekk ut fargekart utvendig beis. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. TREBITT beis er tilgjengelig tidløse og vakre, transparente farger som harmonerer godt med naturens egen fargepalett.


I TREBITT fargekart vil du også se at fargene tilpasset dagens trender.

Velg den fargen som gir huset den karakteren du ønsker. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fargevalg på hytter utvendig , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og.


Butinox Oljedekkbeis inneholder filmkonserverende midler mot svertesopp, samt spesialoljer som motvirker oppsprekking. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Hvordan bruke Liberon spritbeis?


Det er enkelt når en kan det, men blir ofte mange forsøk før en får det til om en gjør det litt feil. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Få hjelp, tips og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig. Fargesetting av hus utvendig - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! I dag er det større behov for å behandle laft enn det var for eldre, originale tømmerhus, som ble bygd med malmfuru, ofte blinket ut for bruk til laftehus flere år i forveien. Beis er anbefalt behandling av laftet tømmervegg, og gir dessuten mange fine og tradisjonsrike fargevalg for tømmer. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket.


Blandes i de aller fleste farger.

Fargekart for levende panel. Tjæralin beis får du også i en matt variant. Fargene i dette fargekartet er moderne farger, som vil forskjønne det ekte trepanelet i et helhetlig interiør. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. I arbeidet med fornyelsen av TREBITT Oljebeis, har vi derfor hatt spesielt fokus på å forsterke den transparente fargeopplevelsen som fremhever det vakre livet i treet.


I tillegg slipper du nå å grunne, noe som gjør treverket enda vakrere. Hvorfor blir treverket vakrere uten grunning? Trebitt Oljebeis har opptil fem års vedlikeholdsintervall, betydelig raskere tørk og bedre bruksegenskaper. Anbefalt bruk: Utvendig på nytt treverk, også trykkimpregnert, og på tidligere beiset, intakt treverk. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg