mandag 3. september 2018

Duk til konfirmasjon

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl.

Det dyreste blir å kjøpe duker hos en interiørbutikk. Nesten alle interiørbutikk har fine duker til ulike priser. Husk at du som oftest trenger mer enn en duk.


En som jobber på nærbutikken min. Sikkert år yngre enn meg,råkjekk,og med dét glimtet i øyet. Jeg vet han ville ikke sett to ganger på meg og hilst så. Her finner du vårt utvalg av duker til din fest!


Det er ikke alltid man vil legge frem den dyreste håndbroderte duken i selskap og ofte kan en litt mer solid variant være vell så flott!

Enten om du skal arrangere barnebursdag, temabursdag, konfirmasjon eller bare invitere til festlig lag, så har vi duken ! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Et flott pyntet bord er med på å gjøre dagen ekstra spesiell. Hvite duker , et pent service, levende lys, bordkort og ikke minst blomster, er med på å lage en høytidsstemt ramme rundt selskapet. Det blir stadig kastet ut ord om krenkbarhet for tiden. Det har blitt et moteord og skriver man at noen er krenkbar får men ganske sikkert mange likes.


Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Det å finne lys, servietter, duker og pynt til et konfirmasjonsbord kan være tidkrevende. Bordpynt til konfirmasjon. Jeg er ikke så veldig fin på det til vanlig, men akkurat der er jeg fullt på linje med deg. Var på julaftenfeiring med papirduk en gang - nedtur.


Det er hyggelig med duk , og nå er utvalget stort av lettstelte uteduker i voks- og akrylmateriale. Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk.

Fra duker til servietter og remser av serpentiner og annen bordynt. Pynt opp festbordet og gi deg selv og gjestene en super velkomst rundt et lekkert eller stilig pyntet festbord - uansett anledning. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk , hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen.


Bruk gjerne 2-farger. Papirduker av høy kvalitet i flotte farger. Det gjør at papirduken absorberer væske, men er. Klassiske duker i tidløst design.


Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro.


Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg