fredag 14. september 2018

Hvilken farge passer til grått

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge. Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat.


Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen. Ta hensyn til farger og materialer på kjøkkenfronter og innredning.

Med forrige punkt friskt i minne, er det også viktig å ta rede på hvilken farge kjøkkenfronter eller annen innredning, som trapp, garderober etc har, dersom de har en dekkende malingsfarge. Det kjøkkenbransjen bare kaller hvit, er et hav av ulike hvittoner. Gray blir ofte brukt til å dekorere både hjem og garderober, fordi denne fargen har en rustikk, men polert appell. Gray er en nøytral farge , så mange pastell og mørke farger match med grått. Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger.


Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen.

Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve.


Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Tør du gå for grått ? Stadig flere av oss tør å slå til med farger , forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe til Dinside. Farger har alt å si, det som hvitt og grått ikke klarer, er å skape stemning. Det blir litt flate interiører, som ser litt grafisk ut.


Det har nok noe med Instagram å gjøre, hvor ting egner seg på foto. Mange foreslår blått og blågrønt som gode farger til brunt. De har da anvendt komplementærfarger, som er en god metode for å finne farger som matcher den brune. For å finne riktig tone og nyanse starter du med kulørtonen som er din brunfarges hovedfarge. Fargen som ligger rett ovenfor denne på fargesirkelen er komplementærfargen.


I dag er det til og med trendy å farge håret i grå nyanser, så om noe så henger du med i motebildet om du lar lokkene forbli grå. Eik har jo en gul tone, som vil gi varme til en kjølig gråtone.

Så her blir det viktig å passe på at balansen blir rett for å oppnå den effekten man vil. Wie påpeker også at mørke gulv kan trenge lyse vegger for ikke bli for tungt. Er gulvene mørke, og du maler lysere farger på vegger og tak, virker rommet åpnere og luftigere. Hvilken farge på øynene har. Hører du til denne gruppen trenger du ikke mye farge for å se bra ut.


Noen av dine beste nøytrale farger er lys grå ,. En kunstner klarer seg ikke uten sin fargepalett. Vi fashionistaer klarer oss ikke uten vårt fargehjul. Et klassisk fargehjul er nemlig en jentes beste venn, og brukes for å finne de optimale fargekombinasjonene til dine naturlige farger. Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger. I tillegg er viktige aksentfarger rosa, blågrønt, blått og korall.


Alle går godt til grått , sier Owren. På bransjemessen Formex, som er den største møteplassen for nordisk interiørdesign var kombinasjonen rosa og kobber mest sett, i tillegg til messing og marmor. Både Nordsjö og Fargerike har dessuten utnevnt blågrønt til Årets farge. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, suplerer Praskac. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av.


En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


En fin skjorte kjøpt i en slående farge ? Her er noen tips som kan hjelpe deg på vei. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Skal til å pusse opp kjøkkenet.


Innredningen blir grå og gulv og benkeplate er også i en gråtone. Har vurdert å bare ha vit og heller sprite opp litt med fargerike detaljer, men det kan fort bli litt kjedelig. Er litt redd for at kjøkkenet skal bli for ensfargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg