fredag 14. september 2018

Hylle med sugekopp

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov?


Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Vi har baderomshylle i tre og hylle til badet i stål. Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det. Vi har også smart hjørnehylle til bad for at man skal kunne utnytte all plassen.


Alle våre baderomshyller er selvfølgelig godkjent for bruk i våtrom.

IKEA - TISKEN, Hjørnehylle med sugekopp , hvit, Vann renner lett av gjennom hullene i bunnen. Monteres med et trykk, rengjør veggen og trykk for å feste. For å fjerne produktet, press et bankkort (eller lignende) inn mellom sugekoppen og veggen.


Veggen får ingen hull eller merker. Ting har sugekopper til ba både knagger og tannbørsteholdere. Frisk opp badet med duftoljer, fargerike såpepumper, tannglass og sminkebokser. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Den har tre hyller , av ganske bra størrelse (får plass til 3-flasker av vanlig shampofaskestørrelse på en hylle ). Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg. Vipp Krok med sugekopp. Dobbel sugekopp , dobbelt så praktisk. Egentlig skal man vel ikke klage for mye på sjampoflasker (uten dem ville det være veldig vanskelig å frakte eller oppbevare sjampoen vår, og ingen blir glad av en masse sjampo utover hele gulvet), men alle må vel være enige i at det er masete å holde orden på alle flasker med sjampo, dusjkrem, balsam m. Forkrommet hjørnehylle med tre hylleplan der du får plass til alt som hører til på badet.


Føtter og skruehull gjør det mulig både å stille og henge opp hyllen. Vi tilbyr det aller meste av nyttig baderomsartikler som skittentøyskurv og tørkestativ, men også kurver og håndklær som setter prikken over i-en på ditt bad. Ja for jeg har en sånn en.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Når du på død og liv må ha unger så er det DITT ansvar å ta vare på dem også. Unger koster penger, det burde du vist da du bestemte deg for å få dem. Hyllen har både oppbevaring og knagger, og passer perfekt til å samle alle dusjartiklene på ett sted - fra shampoo og såpe til skrubbhansker og barberhøvel. Festes enkelt med sugekopper som henger godt på både fliser, glass og metall.


Hylle i rustfritt stål fra Bosign. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere.


Velg mellom enkle eller doble kroker. Stort utvalg av håndklær, badekåper, dusjforheng og mye, mye mer. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Showercaddy for dusjkabinett. Med hyller og kroker både under og på baksiden.


Baderomstilbehør - Alt til ditt baderom Det finnes ett hav av forskjellig tilbehør til baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg