onsdag 5. september 2018

Vårens trender

Materialer som lin, keramikk, tre og ull skaper harmoni og trivsel. Motefolk som tidligere rynket på nesen av den slags, har sett seg pent nødt til å bli med på leken. Høstens trender og tendenser: Vi går mindre i flokk 01. Mangfol større variasjon, personlig uttrykk og mer komplekse fargepaletter.


Her er de viktigste trendene og tendensene på interiørfronten fremover.

Denne våren er det så mye fint å ta av – vi har tatt en nærmere titt på sesongens kuleste trender. Velour i alle farger på puter kan være en enkel måte å fornye stuen på. VÅRENS TRENDER Trender : Det å våge velge litt mønster kan gjøre en stor forskjell i rommet og naturmaterialer er på full fart inn igjen. Et kart av fregner over nese og kinn var ingenting å skjule, siden målet var at huden skulle ha et ungdommelig preg.


En av vårens største trender er supersøte og fargerike merker på klærne. Vårens trender Nº — Klumpete vipper. Vi har funnet jeans, dongerijakker, bomberjakker, gensere og vesker med morsomme merker i kjedebutikkene, men du kan også enkelt gjøre plaggene du allerede har i skapet trendy selv.

Metro Mode Maxad sommarkänsla - här är alla bilderna på Lindex och By Malinas kollektion. Calm House er mer vinterlig både i farger og tekstiler enn Country House som oser av vår. Få daglige oppdaterte nyheter og tips innen mote, trender , shopping, make-up og tilbehør - til hverdags og fest! Fokus er minimalisme, geometri og funksjonalitet.


Vi er nok ikke de eneste som har sett ut av vinduet denne uken og tenkt å, som jeg gleder meg til vår. For noen er det kanskje litt for tidlig å. En myk hårstrikk i en farge som gjerne matcher klærne, er en av vårens store trender. Norges største moteside.


Looken er lett å kopierer da det her er det tilfeldige og ikke det perfekte som gjelder, enten håret samles i en løs hestehale eller i en hair bun. I deres vårkolleksjoner fant vi flere varianter av lys denim. Sistnevnte viste bleket denim sammen med batikk!


Snakk om å treffe på det som ser ut til å bli to av vårens store trender. Isabel Marant, Balmain og Proenza Schouler mener hvert fall de! Våren nærmer seg med stormskritt og vi publiserer spennende nyheter i nettbutikken hver dag.


SSkolleksjonene introduserer nye elementer og tar med seg trender fra fjoråret.

La deg bli inspirert av vårens trender. Ida Elise Eide Einarsdóttir. Her er noen av de store trendene, samt IT plagg for herre. Sesongens fashion weeks nærmer seg.


Hva er det med denim som gjør det så evig aktuelt? Når mote møter kunst. Man kan kanskje hevde at koblingen mellom mote og kunst alltid har vært der (og ikke minst at mote faktisk er kunst).


Men denne sesongen står den sterkere enn noensinne. Damernas Världs modechef Lisa Pettersson trendspanar från Köpenhamns modevecka och listar vårens hetaste trender du kan bära redan nu i höst! For vi har allerede sett mye til den største og mer skal det bli. De aller mest populære kommer fra Spektra, men også brillegiganten Ray Ban kommer med flere varianter.


Det er vel få trender det er så liten tvil rundt som på solbrillefronten. Dette er nemlig våren for speillinser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg