tirsdag 11. september 2018

Maritime pyntegjenstander

Her er en praktisk og flott godteskål med ratt-design. Skålen er laget av tre og har flotte detaljer av messing. MVA Kundeservice – kontakt oss Vi produserer, importerer og selger nautiske og maritime bruks- og pyntegjenstander under navnet: skipperserien.


Maritime antikviteter online. Sjeldne antikviteter, lekre pyntegjenstander , maritime gjenstander, møbler og noe pønt og pjus fra inn- og utland. Vakre og funksjonelle, unike.

De fleste er antikke. Forskjellige gamle og nye maritime ting, samleobjekter,bilder osv. Jeg har alltid mange av flotte maritime ,retro, antikke og samlerobjekter til pynt og interiør. Vi har en mengder av maritime pyntegjenstander til ute og inne bruk.


Vi importerer varene selv og har derfor meget fornuftige priser. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Meld deg på nyhetsbrev.


Sjøveisregler, Sjømerkesystemet, Styringsregler, Laterneføring etc De særdeles viktige temaene for Båtførerprøven. Signalflagg, Fonetisk alfabet, Morsekoden og flaggets mening.

Samler du på maritime samleobjekter? Mange forskjellige typer gjenstander og samleobjekter. Husk at du også kan selge dine ting på QXL. NOK til 20-NOK på auksjoner i denne kategorien. Nauticum har et stort udvalg af både professionelt udstyr og nautic-look produkter til søulke og alle der elsker havet.


Pyntegjenstander kan du få på bestmarin. En rekke lekre og maritime nyheter er på vei til vårt lager. Handle enkelt online hos ellos. Bestill nå og få introduksjonspriser. Abonner på vårt nyhetsbrev og få tilbake av bestillingen din.


Ikke nok med det, men du vil også få beskjed når vi har tilbud eller interessante nyheter. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vel, det er ikke mitt. Ikke blir det mitt heller, selv om det er til salgs.


Litt for langt å kjøre dette,. Bor du nærmere, og er på jakt etter noe liknende, så klikk deg inn HER på finn. Her er et lite utvalg av våre maritime messing pyntegjenstander.


Gaver og Interiør Nedenes.

På auksjon denne uken: Svært sjelden klokke på skipet Normandie. Hjarte skrev: Du beviser jo bare at det jeg sier er sant Usj, og fysj, tenk at avisene kan finne på å skrive om noe så banalt som en barnefødsel. Vi holder til på Vesterøy i Hvaler kommune.


Utviklet av Susoft AS. Hopp over Slagord Blikkfang as - Alt i dekorasjonsutstyr Kan du beskrive det, kan vi høyst sannsynlig levere det. Besøk var nettbutikk, eller ta kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg