mandag 24. september 2018

Epoxy maling gulv

Epoxy maling gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi gjør jobben profesjonelt, til riktig tid og til en god pris. Om det skal legges epoxy gulv i garasjen, et industrigulv eller andre steder, vil kunne gjøre jobben. EpoxyMaling er tjenesten for deg som vil legge et epoxy gulv til markedets beste pris.


Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud! Hvis du får epoxy på huden, kan du risikere å få en allergisk reaksjon. Derfor skal du bruke hansker som er særskilt godkjent til epoxy , vernebriller eller ansiktsmaske og en maledrakt. Får du maling på huden, skal du straks vaske det bort med såpe og vann. Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet.


Systemene vi leverer er alle typer epoxy , polyuretan, akryl, beton-cire samt gulvstøp og avretting av gulv. Det finnes mange løsninger på antiskli som gjør gulvet sklisikkert. Kan epoxy brukes ute?


Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Rosetter og blanke gulv. Han blander i farge etter kundens ønske, og gulvet legges ut flytende.


Birk registrerer at bedriften legger stadig flere epoksygulv for privatkunder, og i alle type rom. Profloor vandig epoxy Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og flot gulv ! Lakryl PU Gulvlak - et stærkt valg til trægulvet og træ-møblerne. Silkemat glans 1 vandig og let at bruge.


Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting, forbehandling, installerer alle typer herdeplastgulv samt etterbehandling. Vi leverer gulvløsninger som tilfredsstiller krav til miljø, bruksområde og utseende. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Epoxy kan skridsikres med kvartssand.


Epoxy maling gulv

Egnet for gulv i bolighus, og gulv som utsettes for trafikk innenfor handel og industri. Gulvet er i kjeller, det er sluk på rommet, betongen er ubehandlet fra før. Tror ikke det er noe fukttransport fra grunnen og opp, da det ikke er antydning til det under vaskemaskin. Maler du et gulv med epoxymaling, får du ikke bare et flott, blankt gulv – du får også et slitesterkt gulv , som er enkelt å vaske og holde pent. Men er det ikke noe med at epoxy er farlig, tenker du kanskje?


Svaret er: Nei, epoxy er ikke farlig, hvis. Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Sådan maler du med epoxy maling trin for trin.


Epoxy maling gulv

Her bliver gulvene oftest bygget op med rene epoxyprodukter og tilsat specialsan som fyldstof og evt. Epoxygulve bygges typisk op med produkter som EP-Uni, som er et rent epoxy -bindemiddel. Et godt gulv er mye verdt.


EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg