onsdag 19. september 2018

Shot glass

Shot glass

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Se Flagshipstore-butikkene. Fri frakt over 49-KUNDEKLUBB. Rask og sikker levering. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser!


Vask produktet før første gangs bruk. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Her har vi samlet et stort utvalg drammeglass og snapsglass.


Nyt likør eller shot fra nydelige glass med design fra populære merkevarer. Et deilig måltid mat med god drikke til, og ved siden av – en liten dram i et nydelig glass. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Snapsglass fra Stine Hoff utgjør prikken over i-en!


Shot glass

Bli den første til å omtale dette produktet. Et drammeglass er et lite drikkeglass, beregnet til å inneholde en brennevinsdram. De fleste drammeglass har stett, men det forekommer også drammeglass med form som små beger eller tønner.


Størrelsen på en dram har variert gjennom årene, og fra land til lan og glassene tilsvarende. Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg. Se hele utvalget her! Informer en venn om dette objektet.


Shot glass

Se bilder da foten er kraftig og spesiell. Blomqvist Nettauksjon AS. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Fin å ha med seg på alle typer turer, jakt og fiske. Drammeglass - Termokopp. Villmarksglass med dyremotiv. Koppene kan enkelt stables i hverandre for å spare plass. Både utsiden og innsiden er laget av rustfritt stål.


Holmegaard er designet av Jeanette Frölich med nydelig motiv inspirert av den nordiske julen dens mange tradisjoner. Perfekt når du skal nyte julens mest edle dråper. Perfection drammeglass fra Holmegaard er et moderne drammeglass med et klassisk utseende!


Serien er designet av Tom Nybroe og karakteriseres av målestreken som gjør det enkelt å skjenke opp riktig mengde med dram. Pris NOK 19inkl. Sammenlign tilbud på drammeglass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.


Shot glass

Søk etter drammeglass på Kelkoo. Cabernet-serien fra danske Holmegaard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg