tirsdag 25. september 2018

Jotun vegg 10

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.

Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Se beste pris på Jotun Lady Vegg (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.

Flater misfarget av sot, nikotin e. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. JOTUN Kvist- og sperregrunning. LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Lett å påføre, dekker godt.


Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10. Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg 10. Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.


Jotun gir dekkgaranti ved bruk av to malingsstrøk. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Jotun veggmaling Jotaplast hvit liter Jotaplast veggmaling fra Jotun er en vanntynnet, løsemiddelfri veggmaling til bruk i tørre rom innendørs på overflater av puss, betong, sandsparkel, vev, papir, bygningsplater m. Malingen brukes som mellom- og toppstrøk, og gir en flott silkematt fini.


Egenskaper: Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler.

Spruter ikke og er lett å påføre. Det er ikke mye som skal til. Her er enkle måter å gjøre rommet helt nytt, bare ved hjelp av litt maling. Benytter man Jotun SENS maling, kan man trygt sove i rommet samme natt. En fondvegg er en kjapp klassiker for umiddelbar forandring.


En fargesterk vegg gir rommet karakter uten å måtte male hele rommet. Den klassiske fondveggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg