mandag 3. september 2018

Kahler lyshus kirke

Kahler lyshus kirke

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er inspirert av de mange unike bygningene som har skutt opp i storbyene de siste årene. Denne arkitektoniske perlen i Urbania-serien av vakre og unike lyshus lanseres til sesongens mørke kvelder.


Kahler lyshus kirke

Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Elegant designserie med historiske referanser. Den elegante Hammershøi-serien er utformet med enkle, stilrene detaljer, som er inspirert av. Rosendahl Grand Cru Soft skål på fot.


Frakt - Søk og sammenlign fraktpriser. Cooee Design Ball vase 30cm. Ved at du fortsetter å. Søstrene Pettersen As Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Kahler lyshus kirke

Hvis du handler for 2kroner mer, får du fri frakt ! Ha en fin kveld De nye søte små lyshusene fra Kahler er kommet på plass Synes de. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. FRI FRAKT og dagers ubetinget angrerett!


Urbania-husene er inspirert av tradisjonelle juledekorasjoner og et enkelt, men poetisk formspråk som gjør dem vakre i det moderne hjem. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Kähler Kabell vase 25cm.


Kahler lyshus kirke

Lyshusene er av keramikk og utformet som forskjellige bygninger med et moderne preg som passer inn i de fleste hjem og miljøer. Alle kunder kunne i en periode bruke en glassoginteriør. Les tester og omtaler før du kjøper. Legg til favorittmerke. Ikke medlem 42- 30-Kjøp.


Specs: Urbania, Hvit, Keramikk, Høyde 18cm, Bredde. Kulen har flotte julemotiv av julehjerte, grankongle og julegås. Den fargede glasuren står i kontrast til den uglaserte overflaten, og når du har tent telyset inne i staken. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg.


Tenn opp en mørk kveld og se det flotte, ulike lyset fra hvert enkelt lyshus. Urbania-lyshusene er enkle men likevel veldig dekorative.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg