torsdag 13. september 2018

Impregnering av klær i vaskemaskin

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Vedlikehold av ytterklær er avgjørende for at plaggene skal fungere optimalt og vare lengst mulig. Uansett om du sverger til den gamle turjakken, eller har kjøpt deg teknisk skallbekledning, holder klærne lenger med riktig behandling. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Vask og vedlikehold av bomull. Impregnering av bomull gjør ikke stoffet vanntett, men vannavstøtende.


Jeg fikk følgende tips om impregnering av klær , også Gore Tex klær ,. Passer til impregnering av de fleste klær og tekstiler som tåler vask. Jakka jeg vil impregnere er denne, den er billig, men kvaliteten virker veldig bra til prisen å være. Har lest om impregnering i vaskemaskin.


De aller fleste klær , ment for utendørsbruk, kommer med en eller annen form for impregnering. Over ti med vask og bruksslitasje, vil de alle miste noe av egenskapene sine og det kan være en lur investering å re-impregnere. Noen ganger er det kun enkle små ting som skal til for å hjelpe, andre ganger må man gå mer drastisk til verks. Her finner du impregnering som kan brukes på det meste av tekstiler og turutstyr fra Fiberprotector.


Spesielt godt egnet til klær for jakt og fritid. Vi har impregnering til klær uten membran som brukes i vaskemaskinen og impregnering til klær og turutstyr med og uten membran som enkelt sprayes på. De fleste tekstiler mister suksessivt sin vannavisende evne. Tekstilene må være rene og. Dersom du benytter produkter som skal vaskes inn impregnerer du også innsiden av membranen, og.


Britiske Nikwax har et bredt spekter av effektive produkter til vask, rens og impregnering. Alle produktene er enkle å bruke, de fleste kan vaskes inn i plagget ved å bruke vaskemaskin. Alt i Nikwax’ sortiment er vannbasert, det er ikke brennbart og ikke giftig.


Nikwax benytter ikke fluorkarboner eller drivgasser i sine produkter. Så kjørte vi den ubehandlete hansken grundig under vannstrålen mens vi beveget hånden i rundt ett minutt. I begynnelsen prellet vannet av , men så ble den våt inni. Les også: Visste du at impregnering kan være farlig? DWR vil til slutt vaskes bort siden dette i korte trek bare er en ekstra slitesterk impregnering.


Hvis DWR består av fluorpolymer så vil tørketromling skremme litt liv i de igjen, men de vil heller ikke vare spesielt lenge, og etter hvert er det ny impregnering og vedlikehold av ytterstoffet som blir din egen not-quite-so-DWR. Jakt og fiske: Mangelen på en dediket friluftsliv-kategori fikk meg til å poste her. Jeg ser etter en VELDIG god tekstilimpregnering, (har prøvd sprayene man får på sportsbutikken, og de virker nesten motsatt av avartert).


AnonymBruker skrev: Min beste venninne vil skille seg fra mannen sin. De har barna sammen og mannen er ikke voldelig eller slem. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lagervarer leveres neste virkedag.


Kanskje det gjelder noen produkter, men ikke eks. Nikwax, og jeg vil anta det også gjelder moderne anerkjente merker som lager wash-in beregnet for slike klær. Vi har fått noen mail og henvendelser angående behandling av gore tex klær.


Derfor har vi her samlet noen tips til deg som vil bevare dine klær best mulig. Den viktigste kilden til informasjon er vaskehenvisningen som sitter på klærne. Våre råd er veiledning som kan komme i konflikt med fremtidige henvisninger på klærne. Jeg skal vaske og impregnere min Norrøna Recon dress da vatnet bare legger seg i stoffet og jeg blir gjennombløt.


Sist jeg prøvde impregnering så brukte jeg spray og det fungerte ikke, så tenkte å bruke ReviveX High Tech Fabric Cleaner for vaskemaskin og som skal fungere på Gore-tex. Membran klær skader ikke ytterligere skylling, spesielt hvis du fortsatt gni den med et granulært pulver. Dette gjelder både vasking i vaskemaskinen og vasking for hånd. Det er mulig å trykke membranen bare ved lave omdreininger, eller enda bedre, bare la vannet avta uten unødvendig mekanisk belastning.


Ta av korken av flasken med fargestoff, og sett hele flasken oppi saltet i vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på normalprogram uten forvask på 3 eller grader. Når fargevasken er ferdig, vask en gang til uten vaskemiddel.


Ikke bruk ullvaskprogram. Tørk av innsiden av vaskemaskinen med en fuktig klut for å få vekk farge som eventuelt. For å finne riktig impregnering , anbefaler vi deg å snakke med din lokale sportsforhandler. Ved bruk blir denne impregneringen gradvis brutt ned. Nødvendig rengjøring og impregnering av plagget bidrar til at plagget bevarer sine kvaliteter lenger.


Ved vask av ull anbefales det å bruke Milo, da det ikke inneholder enzymer slik andre vaskemidler gjør, og enzymer kan slite hull i ulltøy på sikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg