torsdag 20. september 2018

Elektrisk lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng.


Elektrisk lerret

Kombiner ditt nye projektor lerret med noen av våre andre smarte innredningsløsninger. Enkel og rask bestilling online på Altistore. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Kjøp elektrisk eller manuelt lerret til din prosjektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt kino hjemme med opptil 1tommer.


Manuelle lerret får ofte også en V form over tid da håndtaket på lerretet er plassert nederst og nedtrekking påfører en ujevn kraft i nerkant. Projektorer – veien til hjemmekino og sport på storskjerm. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Lerreter kommer i forskjellige størrelser og utforminger, og du kan få tar i alt fra nedtrekkbare lerret til rammemonterte lerret og portable lerret som står på stativ. De nedtrekkbare lerretene kan du også få med elektrisk motor. Til møterom, auditorier, kantiner m. Dette gjør det enkelt å tilpasse lerret til projektor og gir fleksibilitet i forhold til projektorvalg og fremtidig bytte.


Vanlige valg er motorisert lerret med hvit duk og 1:format. Du finner et godt utvalg av skjermer og lerret til prosjektorer. VI har billige prosjektorlerret av god kvalitet. Husk at vi har rask levering. Forskjellige varianter til våre alltid lave priser.


Trygg bestilling online på Altistore. Klikk her for å vise relevante resultater. Finn alt du leter etter. Her finner du et stor utvalg kontormøbler, innredninger og utstyr for arbeidsplassen. Spar mye på vårt store utvalg Lerret og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Elektrisk lerret

Elektrisk lerret timer siden. Bestill Online i dag og få rask levering. Hos oss på NetOnNet finner du projektorlerret i flere størrelser og design fra merker som Kingpin Screens, Andersoon m. Hvorfor ikke velge et lerret med motordreven kassett som styres med fjernkontroll? Du kan velge mellom lerret i fastramme til permanent montering og elegante rullelerreter, som passer til f. Hi-Fi Klubben har projektorlerreter i mange størrelser, både til budget-hjemmekinoen og den kompromissløse HD-hjemmekinoen. Stort, elektrisk lerret , motorisert fra Euroscreen, 240cm bredde, pent brukt.


Kabler følger ikke med. Mod: Euroscreen Lerret er 240cm bredt, ca 10cm bredere med. Møterom med sjøutsikt, gruppeaktiviteter, nydelig mat og drikke, og gratis show av internasjonal klasse.


Alt og alle er samlet på ett sted. Bredde kasse: 180cm NB! Vinkler for oppheng, skruer og kontrollbryter må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg