fredag 7. september 2018

Tapet på panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Lurer på om det er noen som har tips på måter å legge tapet over panel.

Det er ikke trepanel, men type smartpanel som er ferdigmalt. Jeg har så lyst på tapet på en av veggene, men vil ikke rive ned panelet. Lurte dermed på om det var noen lett måte å få lagt tapet utenpå? Legge tynne gipsplater? Velg riktig type tapet 25.


Men det er ikke bare utseende som teller – ulike typer tapeter har også ulike egenskaper. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.

Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Ved å gjøre dette får man ut spennet av tapetet, og det blir enklere å sette opp.


Med de andre, tynnere dukene er det ikke nødvendig å ta slike hensyn, de settes opp som et vanlig tapet , tipser Skamsar. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Der hadde jeg lyst på brystningspanel den gangen vi bygde (ikke spør.) Da var det trehvitt, og det ble lagt en strukturstrie over, som var rød juhuuu…den har jeg senere malt over til hvitt, også panelet. Nå har det blitt så slitt og stygt, og jeg ville ha tapet - lekker tapet med masse glans,og panelet fortatt hvitt.


En lys og lekker gang. Men, jeg har nå gått med på å vurdere panel hvis det faktisk blir billigere enn tapet og ikke merarbeid i form av å lekte ut veggene. Er det noen som har gjort dette selv? Eller vet om det er et alternativ (og hvilke panel som kan benyttes)?


Fjerne panel på stue? Det er også flere ulike kombinasjonsmuligheter mellom møstrete tapet og ensfarget tapet , slik at du kan ha for eksempel en vegg med mønster og resten ensfarget. Platene bygger mm, og de kan monteres rett på stenderverk - 6 eller du kan bruke dem som rehabiliteringsplater på eksisterende vegg.


Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Tapet er ikke til å komme utenom i trendbildet, og man ser stadig nye og innovative varianter regnet for vegg.


Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.

Men tapet kan kun settes på slette vegger – noe som har gjort de spennende mønstrene utilgjengelige for alle med panel eller andre strukturerte vegger. Den røffe overflaten på Tindrepanelet komplimenterer den dype, intense fargen og lager et spennende uttrykk på veggen. Tindre er et panel du aldri blir lei av, men som tvert i mot trollbinder deg med sitt unike fargebilde. Det var vanskelig å vite på forhånd at det var sånn det så ut, men det rimer fordi det er sånt panel i store deler av huset. Hvordan ser det ut hos deg ellers?


Det kan kanskje gi deg en pekepinn? Hvis det er mur bak, kan det være knottete å feste nytt panel , men ellers bør det være greit. Jeg tror du bare må ta sjansen, jeg.


Men det må jo gjøres med omhu, da, ikke dytte inn minimalistiske møbler i et umalt furukott av et rom. Det er utrolig tøft med en gammel, panelt vegg og en litt enkel sofa! Eller kjøkken med panel og stoler med stålrørsbein. Men jeg synes altså panel på veggen passer best i eldre leiligheter og hus. Har faktisk malt panel i en hel etasje med Lady vegg 10.


Vi synes den matte finishen er fin på panel. Blant annet på et barnerom. Det er viktig å velge riktig lim og å påføre rikelig da limet er med på å skjule mønstre og ujevnheter. Eksempelvis må du bruke et lim med høyt tørrstoff på glassfiberstrie. Planlegg tilpasning og skjæring av platene i forhold til dette.


Finn frem målestokken og sett en loddrett strek der platen skal starte. Deretter måler du opp lengden på platen og markerer hvor den skal settes opp. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel.


Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg