onsdag 26. september 2018

Ikea hyller oppbevaring

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Vi har oppbevaringshyller av høyeste kvalitet. Kjøp online med fri frakt!


Lenestoler til lave priser.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom, bad - ja, alle rom i huset! Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med.


Trenger du mer lagringsplass? Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen.


Med en ekstra hylleplate kan du endre din oppbevaringsløsning når du trenger det. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Bestill en ny hylle hjem på IKEA.

Med KALLAX-serien kan du tilpasse hyllen akkurat som du vil - liten eller sto, mange hyller eller store og få. Her i nettbutikken finner du vårt utvalg hyller fra leverandører som Menu, Bruka Design og NICHBA Design. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere.


Bokhyller, reoler og romdelere skaper orden i boksamlingen og er ideelle til oppbevaring. Reoler og romdelere kan brukes til å definere et rom og skape nye muligheter. Romdelere er spesielt egnet til å dele opp rom i mindre områder og kan brukes til å skape koselige kroker og skrå. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Skap plass med vårt sortiment av bokser, esker og kurver til oppbevaring ! Fleksibel oppbevaring av alle tingene dine. Vaskerom med oppbevaring bestående av tørkestativ og hyller fra gulv til tak.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Velg og vrak blant våre stilige møbler.

I vårt brede utvalg finner du noe for enhver smak og smak. Velg mellom hylle , hattehylle, skohylle, klassiske oppbevaringsbokser, kurver og mye annet. Ved å innrede med hyller og hyllesystemer lager du plass til vakker oppbevaring og får et avslappet inntrykk i stuen eller på barnerommet. Med en liten smal Stringhylle fra serien Pocket på veggen på kjøkkenet eller badet kan du lage et trivelig miljø med orden og struktur. Reoler, hyller i forskjellige utforminger og kurvsett - MAXBO har alt du trenger til hjemmet ditt.


Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den. Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring.


Hylle ABILD 80xhvit. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg