torsdag 27. september 2018

Kähler nobili

Kähler nobili

Kähler Nobili - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Free Shipping on Orders over $49. Design til rett pris! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Kähler nobili

Vanlig pris: kr 4200. De vakre telysestakene er tydelig inspirert av Nordens dype, grønne granskoger og utformet som stilsikre og enkle kjegler. Special Price kr 3420. Alle de små prikkene lyses opp når lyset tennes i lysestaken. Nobili skaper med sitt stilrene design og dempede fargepalett lys og hygge hos designelskeren som foretrekker et rolig farge-i-farge-uttrykk i huset til jul.


Den klassiske, runde Nobili -telysholderen har en spesielt blank glasur som står i vakker kontrast til den rene, uglaserte keramikkoverflaten som avrunder staken. Det gjør at materialets rå og naturlige kvaliteter står tydelig frem og skaper et spennende og kontrastrikt uttrykk. Den fargede glasuren står i kontrast til den uglaserte overflaten, og når du har tent telyset inne i staken lyser alle de små hullene opp i vintermørket. Nobilitrærne finnes i tre ulike størrelser, både i hvitt og med farget glasur.


Den elegante Nobili -dekorasjonen er utsmykket med vakre, håndutskårne hull som lar stearinlysets varme og lys titte frem samtidig som det skaper levende mønstre og skygger på vegger og bord. I tillegg finnes det kuler og vindusoppheng i hvitt. Lysestagens design er enkelt og stilren, og glasuren i afdæmpede farver. Finn laveste nettpris her. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Nobili : Stakene må kun brukes sammen med den medfølgende lystallerkenen for å unngå brennmerker på underlaget som staken plasseres på. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Dekorasjonskulen er laget av glassert keramikk, og er utsmykket med vakre hull slik at lyset fra stearinlyset skaper et stemningsfult lys.


Kähler nobili

Vær oppmerksom på at stakene kan bli veldig varme under bruk. For å unngå at du brenner deg på stakene, bør du kun ta helt nede på dem. Globo: Glasuren på Globo-stakene er en spesiell engobe. Når de mange små prikker lyser op i lysestagen, ligner det et poetisk grantræ med levende lys på hver af træets grene. De smukke fyrfadsstager leder tankerne hen på nordens grønne granskove.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Vi hos glassoginterior. Les tester og omtaler før du kjøper. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Kombinert med de hvite overflatene og varmen fra telysene, sørger Nobili lyslykt for å skape god stemning på stuebordet eller i vinduskarmen.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Lyslykten er laget i glasert keramikk, og har et vakkert design inspirert av de nordiske skogene og snødekte landskapene. Den blanke glasuren på toppdelen av lysestaken gir et fint motspill mot den uglaserte keramikkoverflaten på underdelen. Merk at Nobilis lysestake blir meget varm under bruk og toppen bør ikke berøres.


Det stilrene designet gir et fint lysspill og perfekt for vinduskarmen eller på hylla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg