fredag 28. september 2018

Kunstige palmer

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. HÅG Capisco sadelstoler. Ingen skjulte priser - rask levering! Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør.

Best på pris og kvalitet! De meget naturtro kunstige palmer er derfor perfekte til at give liv i rummet, uden alt det arbejde en ægte palme kræver. Husk stadig vedligeholdelsen. Udseendet af de kunstige palmer hænger selvfølgelig sammen me hvor godt de er blevet vedligeholdt.


De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen.


Salg af kunstige planter, kunstige blomster, kunstige palmer , kunstige træer, kunstige juletræer, dekorationer og andre plastikblomster.

Lørdag kun efter efter aftale. Det brede spekteret hos ambiplants består av ulike kunstige planter, kunstige trær og kunstige blomster slik at alle skal kunne finne noe for hvert et rom og nyte kunstige planter som kan vare i mange år med nærmest ingen behov for vedlikehold. Har du funnet en vakker kunstig plante, men ønsker å se produktet før du handler? Nå kan du skape din egen middelhavsstemning med palmer på terrassen. Terrassepalmer er supertrendy også i år.


Fra vår leverandør på Sicilia har vi fått inn fantastiske palmer som garantert gir den rette stemningen til den beste prisen. Dekorative kunstige planter. Pynt hjemmet med vakre kunstige planter! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase.


Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine? Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende.


Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Vi leverer til hele landet. Våre kunder er både private og firmaer i alle størrelser.

Vi leverer til flere sykehus og helseinstitusjoner i Norge som ikke kan ha levende planter og blomster på grunn av allergier og redusert immunforsvar hos pasientene. Kunstige Blomster AS Org. Med vores kunstige palmer , til både indendørs og udendørs brug, trækker du nemt sydens stemning ind i stuen.


Se de forskellige typer og størrelser her. Her finner du våre planter som passer for uteplassen! Disse er laget ekstra solid og tåler mer vær, vind og sol.


Palmer (Arecaceae) er en familie enfrøbladete planter, som sammen med familien Dasypogonaceae utgjør palmeordenen Arecales. Ordenen Arecales inngår i kladen Commelinidae. Vi har ingen garantier for holdbarhet, men av. Naturtro kunstige planter i alle størrelser.


Hos Hilmars er vi leveringsdygtige i alle former for flotte og naturtro kunstige planter, blomster, palmer , træer og andre kunstige planter til kontor, butik, svømmehaller og private hjem, hvor indemiljøet skal være attraktivt og indbydende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg