torsdag 6. september 2018

Kid dyner

Kid dyner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Få bedre nattesøvn med riktig dyne ! Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne. For at en dyne skal isolere må den inneholde mye luft.


Kid dyner

Kvaliteten på dun blir ofte betegnet gjennom begrepet bæreevne, og sier noe om dunens evne til å holde på luft. I Kid har vi valgt å forklare dunens isoleringsevne ved hjelp av vår komfortskala. Dynen bør være minimum 20cm lenger enn din lengde. Alle våre junior og babydyner er i fiber eller dun og er allergi- og miljøvennlige. Gi barnet en god natts søvn med en god dyne.


En lun og behagelig dyne - perfekt for deg som vil ha det akkurat passe hele året igjennom. Dynen er allergi- og miljøvennlig, og vil med riktig stell og vedlikehold ha lang levetid. Hos Kid Interiør finner du behagelige dundyner og dunputer med ulike varmeverdier. Her får du hjelp til å finne den dynen som passer best for deg.


Høy kvalitet og gode egenskaper på dunet sikrer optimal sovekomfort og lang levetid. Velg mellom enkeltdyne, enkeltdyne med ekstra lengde og dobbeltdyne, samt sommerdyne, helårsdyne eller vinterdyne etter behov. Dun of Norway sine dyner er vaskbare og svært allergivennlige. Noen blir lett varme i løpet av natten og liker derfor svale dyner som kan regulere varmen. Andre fryser lettere og foretrekker tykke og varme dyner.


Finn størrelsen for deg Enten dere er to eller du bare liker å ha masse dyne å boltre i alene, har vi flotte dobbeltdyner. Hvilken dyne man skal velge avhenger hver enkeltes behov. Både til voksen, baby og barn. Våre medarbeidere i Princess har lang erfaring og gode kunnskaper om dyner.


Besøk gjerne en av våre butikker for god ekspertise og tips til valg av dyne. Her finner du et stort utvalg fiberfyllsdyner. Disse dynene med syntetisk fyll er lagd for å ha samme kvaliteter som naturfyll, men til en lavere pris. Produksjonsmåten gjør at dyner med fiberfyll kan vaskes og tromles ved høy temperatur uten at dynen mister egenskapene sine.


En god natt søvn er essensielt for helsen din og for å sikre en god nattesøvn er det viktig å velge riktig dyne. Velg mellom dyner med fiberfyll, dyner med naturfyll, vektdyner og dyner til barn og unge. Se hele sortimentet her! INTERIØRY FÅ DET FINT.


Vi har sengetepper for enhver seng. Toch voor de meeste mensen de bijzondere kalligrafie kunst te versieren de muren. Hvis liker dynene litt tunge, men også vil ha dundyne, så gå for LEKA dyna den har en veldig god fordelinga av dun og fjær (hvor fjær gjør den tyngre) jeg er lik som deg og bruker LEKA alt annet blir for lett vet det er kommet nye dyner på Kid etter jeg gikk ut i permisjon, så har ikke satt meg inn i de nye, men jobber egentlig på Kid. I grunn er det det samme hvem som har laget dynen. Høie har både gode dyner av ypperste kvalitet, men også billigere dyner som inneholder mer fjær, mindre dun og har trekk som ikke er 1 bomull.


Du får hva du betaler for, med andre ord. Da de har den største avtalen med Høie. Denne dynen har en bæreevne på 1 som er over middels, også for skandinaviske kvalitetsdyner. Det betyr i praksis at dynen ikke faller sammen og mister isoleringsevnen, selv etter mange års bruk. Denne dynen er produsert av Bedre Nætter, som har som målsetting å skape bedre nattesøvn for alle.


Kid dyner

Her er HEAVEN er svært godt alternativ. Derfor er det viktig at du finner en dyne som passer nettopp dine behov. Her hos Høie kan du velge blant en rekke ulike dyner , med forskjellige egenskaper.


En riktig dyne og pute er essensielt for en god natts søvn, og bør helst byttes ut etter et par år. Dyner for enhver preferanse. Vi tilbyr et bredt utvalg dyner og puter av ulikt materiell, tykkelse og størrelse.


Kid dyner

Ved å klikke på en dyne eller pute nedenfor, kan du lese mer om mål og produktegenskaper for å finne ut hvilke dyner og puter som passer best til dine behov. Hos JYSK skiller vi mellom tre ulike isoleringsevner: sval, varm og ekstra varm. Når du skal bestemme hvilken type som er best for deg så tenk på din kroppstemperatur og din foretrukne soveromstemperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg