onsdag 19. september 2018

Hey'di råsterk gulvmaling pris

Merkevarene til lave priser. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Finn hey di råsterk gulvmaling pris nå på Kensaq. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp.


Hey’di Råsterk Gulvmaling. Maling til industrigulv og garasje.

Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. Råsterk maling til industri, verkste garasje og bolig.


Heydi Råsterk er vannbasert en-komponent maling for betonggulv på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon. Bruksområder er industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Vil ha gulvmaling som er sterk nog tåler mye.

Har lest om noe som heter Heydi råsterk og om tokomponentmaling. Hey di Sealer Waterproofer en fargeløs tettevæske på basis av silikatforbindelser (vannglass) som benyttes til tetting av betong- og pussoverflater. Fargeløs væske på basis av. Som totalt blir ca 800kr til en garasje på 48m2.


Personlig så har jeg null erfaring med dette - men vil anbefale dette til huseier der jeg leier verkste da det er 280mubehandlet betonggulv der. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Pris på hey di råsterk gulvmaling.


Ferdige produkter kan benyttes både inne og ute. Harmoni epoxymaling: 75- for til. Original Gulvmaling er en halvblank gulvmaling til bruk inne. Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje.


Midun Gulvmaling er en vannbasert, slitesterk gulvmaling beregnet på tregulv og. Trestjerner gulvmaling halvblank liter. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra. Epoxy gulvmaling Sikafloor 2fra Sika, er en 2-komponent, løsemiddelbasert økonomisk, farget epoksymaling og forsegling, til betong og sementbaserte underlag.


Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.

Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg