tirsdag 18. september 2018

Dørdempere

Selvklebende, gjennomsiktige dørdempere som hindrer at det slår i dører, kjøkkenfronter og garderobeskap. Dørdempere Dørdempere. Gassdempere Gummidempere Våre produkter Siste nytt.


Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, kampanjer og arrangementer i tillegg til inspirasjon, tips og gode tilbud. Trykk her for å se spesialtilbud. Med små lepper for retro-montering mot skrogkanten på alle alminnelige skap med utenpåliggende dør. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus.


Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. SOFT-CLOSE DØRDEMPERE. Soft-Close (demping) er tilgjengelig som tilvalg, og sikrer en myk og behagelig lukking av skyvedørene.


Dørdempere

I praksis fungerer dette på samme måte som soft-close på en kjøkkenskuff. Når man skyver skyvedørene for lukking, vil soft-close aktiveres. Skyvedørene trekkes da automatisk mot veggen, og forblir mot vegg. De kan brukes til blant annet vinduer, dører og luker. De praktiske innboringshengslene og de lange pianohengslene brukes til skapdører og møbler.


Her finner du også praktiske tilbehør som dørdempere og hengselrettere som brukes for å dempe lukkingen av skapdører og for å justere vinduer og dører. Kjøpte ett sett Blumotion (Blum) snap-on dørdempere for å prøve på eget kjøkken. Viser seg at jeg har hengsler fra Hettich og snakket nettopp med Blum om dette.


Dørdempere

Selv om det er vanskelig og se eksakt hvorfor, er de rett og slett ikke kompatible. I dag tar vi det for gitt at kjøkkendørene kommer med dørdempere. Vi slipper dolokket, og tar det som en selvfølge at det ikke smeller, men heller sklir mykt og smidig igjen.


At også innedører kan lukkes stille og rolig har derimot ikke vært like selvsagt. Swedoor sin SmartClose – en teknikk som gir innerdørene denne luksuriøse. De demper det momentum som oppstår ved lukking, og skaper en myk lukking. Byggevarer i butikk og på nett!


Dørdempere

Har nå prøvd å få dem på, men det virker som det er kul umulig å få festet dem? Et utvalg av disse lagerføres også i selvvalg, se netto forhandlerprisliste. Vi tar forbehold om mindre fargeavvik, trykkfeil og spesifikasjonsendring. Innholdsfortegnelse Sokkel 5. Via Manzoni er en lekker takdusj med stort rundt takdusjhode på 300mm i sort matt utførelse, hånddusj med 5m lang slange. Heldigvis finnes en løsning på dette problemet.


Med Swedoor-tilbehøret SmartClose vil nemlig dørene automatisk lukke seg stille og rolig, akkurat som på kjøkkendører med dørdempere. Løsningen består av en magnetlås, samt diskret innfelte beslag i karm og dørblad som først frigjøres når døren lukkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg