torsdag 27. september 2018

Espegard bålpanne pris

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Se alle våre bålpanner.

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til.


Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året.

Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.


Bålpannen er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Pannen kan justeres i høyden etter behov. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt.


En god bålpanne kan benyttes gjennom hele året. Den kan brukes til varme, kos og hygge. Og den kan benyttes til å lage gode måltider utendørs. I Felleskjøpet har vi et stor utvalg av utstyr til bålpanner.


ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta.


Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill. Et sikkert ildsted til alle årstider som ikke skader underlaget. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt.

Søk etter espegard bålpanne på Kelkoo. Bålpanne og Tilbehør. Sammenlign tilbud på espegard bålpanne fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Legg til i handlevogn. Antall: Ikke tilgjengelig for nettkjøp. Her har vi satt sammen en pakke for deg som ønsker en bålpanne med praktisk trekk.


Vi har også gjort klar noen tilvalg til en god pris , på varer som vi tenker passer bra sammen. Bålpannen har godt av, tross sine solide og robuste materialer, å skjermes fra for eksempel snø og blader fra trærne når den ikke brukes over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg