mandag 17. september 2018

Juteteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos oss finner du tepper til alle gulv.


Juteteppe

Du er velkommen til å bestille! Kerala er et rundt teppe vevd i naturmaterialet jute. Vevteknikken gir teppet et bortimot flettet utseende. Les mer i kassen Nyhetsbrev. Størrelse: 200x3cm.


Gi ditt interiør den naturlige, organiske og herlige looken med et juteteppe fra vårt brede sortiment. Bestill online hos oss i dag til meget gode priser! Karakteristisk grovt og sterkt, akkurat som et ekte juteteppe skal være. Hemptepper og jutetepper kommer i ulike utførelser og noen ganger også i farger.


Juteteppe

Det er for eksempel ikke uvanlig med et rundt juteteppe. Det som teppene hovedsakelig har felles, er deres noe grovere utseende, noe som mange finner ekstra tiltalende. Det er ingen tilfeldighet at jute også brukes til å lage sekkevev.


Lekkert håndvevd juteteppe fra Madam Stoltz i et moderne og bohemsk mønster. Myk og robust på samme tid - perfekt måte å skape en varm og koselig atmosfære på. Rund flettet teppe av 1 jute. Tørk av med en fuktig klut.


Juteteppe

To størrelser, Ø 1og 1cm. Et teppe i jute gir rommet en koselig, naturlig følelse. Vi ser en økende trend til å pynte uterommene og utesonene på nye måter.


LINE juteteppe 200x3cm. Følg oss på Instagram! Gjelder også tepper og møbler. Disse teppene passer like godt i stuen som på terrassen.


Ta med den koselige følelsen fra stuen utendørs med et inne- og uteteppe. Gi interiøret et naturlig preg med vårt vevde juteteppe ! Baksiden er dekket av naturlig lateks som gjør teppet antistatisk og sklisikkert. Merk: Våre tepper er pakket som ruller for enkel transport. Vennligst gi produktet tid til å rette seg ut. MATERA hampteppe 160x2cm.


ZELE juteteppe 160x2cm. Felix juteteppe stripet Skap en trendy og ledig look i gangen med jutematten Felix fra svenske Dixie. Matten er laget i naturlig jute med klassiske striper i sort og beige og dekorative frynser. Juteteppe Santa Clara.


Juteteppe

Match teppet med andre fine produkter i jute fra Dixie for en komplett look! Varen er ikke tilgjengelig i noen butikker i nærheten. Men du kan alltids prøved den ved å kjøpe den på nettet.


Trend Design sine produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet. De forsøker hele tiden å tilpasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg