tirsdag 11. september 2018

Klassisk hvit fargekode

Finn laveste nettpris her. En ren og nøytral hvittone. Produsert i førsteklasses fingerskjøtt limt kvistfri furu. Det ser gjerne møkkete ut. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner.


Klassisk hvit fargekode

En nøytral hvit tone. Denne vil oppleves som ren og hvit , helt uten kulør. Hvilken hvitfarge passer til hva? Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? Her er ekspertenes gode råd! Hva er NCS koden for helt hvit maling ( hvit base)?


For hvitt er ikke bare hvitt. Små nyanser som utgjør den store forskjellen. Hvitt er ikke hvitt ! Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet.


Klassisk hvit fargekode

Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk. Ergo vil dør og garasjeport se gulere ut enn husveggen dersom dere velger Letthet. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.


Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. I kombinasjon med en vegg som er malt i en nøytral hvit , f. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. Mindre gul en Egghvit, med et hint av grått.


Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner og varme gråtoner. Ingen hint av farge, kun hvitt og sort. Fotlist furu glatt i klassisk hvit selges. Jeg anbefaler alltid å sjekke fargekodene nøye på fabrikkmalte detaljer. Inntil en greige tone bør man alltid velge rene og nøytrale hvittoner.


NCS utgår fra seks elementærfarger: hvitt W, svart S, gult Y, rødt R. Vi leverer gjerne vinduene dine i standard hvit , men om du ønsker å gi huset ditt et litt annet. Nedenfor viser vi deg noen få eksempler med fargekode. Glans fordi dette er noe utbygger har bestemt).


Klassisk hvit fargekode

Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg