mandag 24. september 2018

Høydemåler barn tre

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Medisinsk utstyr og hurtigtester.


Narkotikatester og graviditetstester. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Barna syns det er stor stas å følge med på hvor mye de vokser og hvor store de blir.


Denne målestaven er ikke bare praktisk, men også et fint tilskudd på barnerommet. Det går selvfølgelig an å bare sette et hakk i veggen etter hvert som barnet vokser, noen går for den løsningen. Men de fleste ønsker å skåne veggene sine, og dessuten er det jo mye finere og mer morsomt med en høydemåler for barn med flott design. Kul og dekorativ høydemåler til å henge på veggen med tall i ulike lilla farger. Du har ingen varer i din handlevogn.


Høydemåler barn tre

Søt høydemåler til barnerommet med elefant- og ballongmotiv. En gøy og enkel måte å måle barnas høyde på. Kul høydemåler med kjøretøy. Planken er laget i tre og har fire knotter, laget som veiskilt, som kan festes ved høyden til barnet.


Høydemåler i ubehandlet tre med hvite skyer. En søt høydemåler til å henge på veggen på barnerommet. Det er inkludert en liten treklemme som du kan feste for hver gang du har målt barnets lengde. Metode for å måle høyde på et tre.


Høydemåler barn tre

Fin høydemåler i tre. Illustrasjon: Morten Solheim. Gå et stykke unna treet du skal måle. Hold opp en liten pinne som akkurat dekker treet når du sikter på det. Vri pinnen 90º slik at det ser ut som den ligger i flukt med bakken rett ut til siden for treet.


De kuleste tingene du finner. Skaff deg Withings Pulse nå! Morsom høydemåler til barn i motivserien prinsesse.


Høydemåler barn tre

Passer til alle barnerom, og like godt som bursdagsgave og faddergave som julegave, dåpsgave og baby shower. Pen og dekorativ høydemåler laget av tre fra Hagelens. Følg ditt barns utvikling skritt for skrinn med denne fine og iøyenfallende høydemåleren som er laget av eikefinér, og måler 1x cm.


Skrue og dobbeltsidig teip medfølger til oppheng. Du kan føle deg trygg på at dine barn leker med leker som holder mål og at babyutstyr og barneutstyr holder høy. Med mer en år som leverandør til norske gullsmeder har vi nå også åpnet nettbutikk til privatkunder.


Her finner du dåpsgaver, bursdagsgaver, navnefest. Vi har også fine venninnegaver, og julegaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg