torsdag 6. september 2018

Skiholder til vegg

Skiholder til vegg

Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta! Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar.


Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg. Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Mira Racks lager plassbesparende og solide skistativ. Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje.


Skistativ for montering på vegg som passer like godt på hytta, hjemme og i boden. Stativene er enkle i bruk og barnevennlige. Denne skiholderen er produsert i ubehandlet gran. Skruer for montering på trevegg følger med.


Skiholder til vegg

Utførelsen er i stål med hvit pulverlakkering. Det må brukes skistropper for å oppnå ønsket funksjon. NB Fri frakt gjelder så lenge beholdningen rekker og for forsendelse i Norge (ikke Svalbard).


Kostnad for lagring pr skipar: kr pr langrennspar kr 1pr alpinpar Plass for staver er inkludert Kan festes på vegg eller i tak. Norges beste utvalg av skiholdere og skistativ. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet. Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg.


Skiholder til vegg

Skistativet består av deler og festes på vegg med gjennomgående skruer. Har du en lang vegg kan du kanskje montere flere på rad på en planke og henge opp denne, med tilhørende planke nederst på veggen som de står på? Det har jeg ikke prøvd selv, men kan sikkert fungere godt. Finner sikkert en forhandler på nettsidene deres som er i nærheten av deg. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Bra priser og lynrask levering. Enkelt å finne riktig takstativ til din bil. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Skiholder til vegg

På bakgrunn av dine utfylte data, kan det se ut til at dette ikke er en reell hendvendelse. Er dette feil, venligst send oss en vanlig e-post i stedet. Legg til Kjøp og Hent. Pass på å få med skiene til hele familien på ferie – og det uten å måtte ofre plassen til annen bagasje.


Skistativ - Løse deler og tilbehør - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Skiholder for opptil fire par ski! Thule Snowpack skiholder til opptil par ski. Thules helt nyeste serie med skiholdere.


Få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta. Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller par slalomski med tilhørende staver. Installasjonen er avhengig av paneltype, som er på aktuell vegg. Er det stående panel bør front- og bakdel benyttes, for å gi skiene støtte i bakkant.


Dette veggfestet til skiholderen Fastgrip lar deg henge opp langrennsski og staver på veggen. Veggfestet passer til begge størrelsene av Fastgrip og monteres enkelt. Swix R3Ski wall rack, XC-pairs finner du hos Milsluker`n Sport AS. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


Vi har et stort utvalg av Swix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg