tirsdag 25. september 2018

E golf farger

Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og. VW e - Golf 136HK KR 306. I brosjyren har de med Black Rubin V men det viser seg at den likevel ikke er valgbar. Kjenner du til om det er mulig å få andre farger enn de mange grå-fargene som normalt produseres?


Og ja, jeg vet de har også blå og grønn, men jeg tenker på en skikkelig palett.

Hvorfor velge e - Golf : e - Golf rekkevidde. Elbilen har en elektrisk rekkevidde på inntil 2km (WLTP). Det betyr at du som bor i by også kan komme deg elektrisk på tur til fjell og natur. Discover Pro” er e – golf `s innovative radio og navigasjonssystem. Den store 8″ touchscreen-skjermen tilbyr blant annet et omfattende overblikk over bilens rekkevidde, energiforbruk og rekuperasjonsstatistikk.


Den store kjørecomputeren i farger gjør det lett å se nødvendig informasjon om bilens status. Dette gjør at e – Golf i.

Har også Nissan el bil, men kvaliteten i Golfen oppleves som klart bedre. Golf -modellen har nå en frapris på cirka 300. Førsteutgaven av e - Golf var utstyrt med en batteripakke som leverer netto 2kWh.


DIGITALT: Alle Golfer har nå 8-tommers skjerm standard i midtkonsollen med følelsesstyrte knapper som vi personlig ikke er så glade i. Oppgraderte e - Golf litt mer motoreffekt (fra til 1kW). Det hadde vært plass til fysiske knapper og det gir økt sikkerhet når du kjører. Skjermen i instrumentpanelet er ekstrautstyr og kan personifiseres i flere trinn. Det startet med lille e -Up for fire år siden.


Så kom bestselgeren Golf i elektrisk utgave. Den har vært en stor suksess her hjemme og er med god margin Norges mest solgte elbil så langt i år. Golf går ikke lengst, og den er langt fra den rimeligste bilen i klassen. Likevel er det altså førstevalget hos veldig mange av de som skal ha. TCR-varianten av Golf skal etter planen allerede lanseres i år.


Men den kommer ikke i farger. Leveranser til Storbritannia var forventet i slutten av juni. Under har vi også utarbeidet en hjelpeliste over hvor på bilen dette står - slik at du kan sammenligne dette selv.

Se våre nye biler her eller bestill service og reparasjon på bilen. Volkswagen tilbyr elbil, ladbar hybri familiebil og SUV. FREKK: Med full GTI-pakke er GTE blitt den tøffeste Golfen. Stort utvalg av golfballer fra merker som Callaway, Nike, Titleist, Wilson. Bremserens 4ml og 13g maling samt g herder) BRUKSANVISNING.


Fjern hjulene, rengjør bremsecaliperene med en stålbørste og bremserens. Bland komponentene i en tom boks. Masker alle delene rundt bremsecaliperene og begynne å male med en pensel.


Her finner du pegger, reisetrekk, paraplyer, putingmatter m. I likhet med e - Golf skiller den seg fra massen av elbiler ved at den har regenerering av strøm i fire forskjellige trinn: B-trinnet på girspaken (maksimal), D1-D(mellomnivå) og D (ingen regenerering). Man skal ikke blande frostvæsker med forskjellig farge. Det kan med andre ord bli dyrt å gjøre feil her.


Med to batterier og avansert teknologi leverer den lenger rekkevidde, mer kraft og mer valg enn noen gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg