mandag 5. august 2019

Knapphus kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn knapphus kjøkken hvis du ser nå.


Vi leverer klassiske og moderne kjøkken , skreddersydd etter dine behov. Vi tar oss av alt fra rivning, tegning, montering, snekkerarbei rør og montering.

På våre avdelinger treffer du lokale medarbeidere som kjenner ditt nærmiljø. Vi skal være best på service og levering til konkurransedyktige priser. Er i flotte lokaler sentralt i Vindafjord. Kun minutt kjøring frå Haugesund.


Me dekker forøvrig oppdrag langt utover kommunegrensene. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Velkommen til et spektakulært show i Oslo Spektrum! Vi ordner transport, overnatting og billetter til showet, samt frokoster, lunsj og middager inkludert!


Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp.


Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. Vår kundegruppe består av privat og proffmarkedet, fortrinnsvis i Nord Rogalan men leverer også på landsbasis. Vår policy er fornøyde kunder, god service og selvfølgelig oppfølging også etter leveranse.


I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Latterkrampe og enorme oppvasker. Tøffe dager og gode klemmer. Nådd små og store mål. Fiskeboller og frierier.

Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Vi koser oss nå på eget kjøkken , men kjøkken -, bad. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier.


Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg