mandag 26. august 2019

Stor gulvpute

Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Store og små varer vil leveres i løpet av henholdsvis 7-og 3-virkedager. Gulvpute BANKSIA Ømørk gr. Elegante og store gulvputer i moderne og tidløse design.


Det lette og fyldige matrialet sørger for at puten forblir glatt og pen. Borg Living lager en eksklusiv serie av sengetepper, pynteputer, sofaputer, gavlputer og gulvputer i tidens trendy farger og design.

XXXL pute med vakkert mønstret forside som danner sekskanter, baksiden er i glatt, kraftig lin. Finnes også som sengeteppe. Stor gulvpute ca str 74x1cm.


Kjøpt i Tyrkia og selges rimelig pga stilskifte. Bilder viser begge sider av puten. Kun trekk som selges, men puten kan fylles med f. Ved interesse ta kontakt på sms eller Mail.


Eventuell frakt dekkes av kjøper.

På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Sy en stor lomme til dynene som også fungerer som en myk gulvpute ! Sy sammen de store strimlene mot hverandre på kortsidene så de danner en stor ring. Sy disse sammen slik at danner seg en stor flat firkantet pute. Hold en av sidene åpen. På denne siden finner du metervarer i en rekke forskjellige materialer. Av garntyper finner du baby alpaca, merinoull og mohair, som bare er et lite utvalg av det store utvalget vårt.


Alt er tilgjengelig i et stort utvalg av flotte farger, mønstre og trykk. Er det hygge, komfort og avslapping du ønsker, er en puff uunnværlig. Puffen inviterer til en behagelig livsstil hvor det er tillatt å flate ut og legge bena høyt. Med en puff eller en stor , myk gulvpute sender du et klart signal om at det er plass til avslapping på en eksklusiv måte.


Justerbar krakk med et lyst tresete kr 1. Spear gulvpute Den sjarmerende gulvputen Spear fra Ferm Living er en stor pute som skal brukes på gulvet som en sittepuff. Putetrekket passer en stor gulvpute som du kan sitte eller ligge på. I så fall kan en japansk gulv pute eller kinesisk gulvpute være perfekt.


Hvis du har barn eller kjæledyr, kan du bli bedre med en pute som har et avtagbart deksel.

Siden mange gulv puter er svært store , er det ikke alltid praktisk å vaske hele pute i vaskemaskinen. Et avtagbart deksel gjør det mulig å rydde opp smuss søl uten et stort. En stor gulvpute i cognac-farget skinn fra Bloomingville.


Puten har en bakside i grått stoff med glidlås. Med noen pynteputer kan man på et blunk gi både barnerommet og stua et realt løft. Størrelse: Wx Lx Hcm. I vårt store utvalg av puter, vil du garantert finne tekstiler, farger og designs som vil falle i smak der hjemme, både hos de voksne og de små!


Du finner massevis av inspirasjon på nett og i varehusene. Bli oppdatert på de nyeste interiørtrendene og få tips som gjør hverdagen litt enklere. Besøk oss i varehus eller på vår interiørbutikk på nett - IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg